Marcel Kuster, Foto Herman Stöver, Paul Rapp
Volledig scherm
PREMIUM
© Marcel Kuster, Foto Herman Stöver, Paul Rapp

Nachtbus sneuvelt na coronatijd, oproep voor terugkeer: ‘Reizigers staan in de kou’

NIJMEGEN - De nachtbussen die late reizigers vanuit Nijmegen naar de regio brachten, lijken een stille dood te zijn gestorven. De roep om een terugkeer is groot. ‘Busmaatschappij Breng moet haar verantwoordelijkheid nemen.’

7 reacties

 • bart verplak

  4 maanden geleden
  Scheelt weer een hoop besmeurde, gesloopte bussen.
 • k Van de meer

  4 maanden geleden
  Juist nu, meer dan ooit zijn nachtlijnen nodig.
 • John Peeters

  4 maanden geleden
  Het valt mij bij Breng altijd op, dat ze er in hun woordenboek een woord ontbreekt: KLANT. Breng laat de klant volkomen in de kou staan omdat ze geen idee hebben wie dat is. Elke klacht over het gebruik van Mercedesbussen, over langere trajecten, zoals Millingen aan de Rijn - Nijmegen, werden in het begin beantwoord met de opmerking om dan maar een bus eerder of later te nemen en later bij andere klachten wordt er gewoon niet gereageerd. Ja Breng en klanten, een onmogelijke combinatie.
 • H.E.M. Arts

  4 maanden geleden
  Volgens Breng gaan er 29% minder mensen met het openbaar vervoer na de coronacrisis. Het percentage van 29% roept bij mij vraagtekens op. Is de vermindering berekend inclusief of exclusief nachtvervoer? Indien er geen nachtbussen rijden, kun je er m.i. niet zo maar vanuit gaan, dat 29% minder reizigers ook van toepassing is op het nachtvervoer.
 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  Regel eigen vervoer. Neem initiatief. Bel een taxi.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.