Freek Claasen met Nadiya Mohado, de vriendin van zijn zoon. Nadat ze in psychotische toestand uit het raam klom en twee verdiepingen naar beneden viel, liep ze lichamelijk letsel op en is voorlopig veroordeeld tot de rolstoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Freek Claasen met Nadiya Mohado, de vriendin van zijn zoon. Nadat ze in psychotische toestand uit het raam klom en twee verdiepingen naar beneden viel, liep ze lichamelijk letsel op en is voorlopig veroordeeld tot de rolstoel. © Jan Zandee

Nadiya (23) is bang voor zichzelf: ‘Ik voel dat ik dringend échte hulp nodig heb’

OSS - Nadiya Mohado (23) uit Oss ziet dingen die er niet zijn, hoort stemmen in haar hoofd. Dat begon toen ze een tiener was. Ze vond de weg naar jeugdhulp niet en intussen werden haar psychische problemen erger. Ze wacht nu op opname op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. Daar is (nog) geen plek, ook niet in Nijmegen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.