Najib Amhali staat drie dagen in Nijmegen.
Volledig scherm
Najib Amhali staat drie dagen in Nijmegen. © Schouwburg Hengelo

Najib Amhali staat met extra voorstelling in Vereeniging

NIJMEGEN - De eerste twee voorstellingen van Najib Amhali raakten vlot uitverkocht. Daarom heeft stadsschouwburg De Vereeniging de cabaretier gestrikt voor een derde optreden op dinsdag 15 oktober. De kaartverkoop voor Waar was ik? is inmiddels gestart.

Amhali moest zijn vorige tournee in 2017 nog afblazen. Zijn verslaving aan drank, drugs en gokken maakte optreden onmogelijk. Inmiddels is de cabaretier een jaar clean en weer helemaal terug. 

Samen met Anuar en Rayen Panday maakte hij eerder dit jaar een speciale ramadanshow. En dit theaterseizoen staat hij in de theaters met zijn nieuwe soloprogramma Waar was ik?. In deze voorstelling blikt Amhali terug op de donkere periode die achter hem ligt. Hoe gaat op zoek naar antwoord op de vragen ‘waar was ik 20 jaar geleden’ en ‘in welke theaters stond ik toen’?

Kaarten voor de show zijn te krijgen op de website van Stadsschouwburg de Vereeniging.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.