Volledig scherm
De leadzanger van Navarone © screenshot RTL/TVOH

Navarone door in The Voice of Holland, voor Cleo Vlogman is het voorbij

NIJMEGEN/ VORDEN - De Nijmeegse rockformatie Navarone is door naar The Knockouts van kijkcijferkanon The Voice of Holland. Dat is de laatste ronde voor de liveshows waarin ze zichzelf tegenover hun coach Anouk moeten bewijzen. Voor zangeres Cleo Vlogman (23) uit Vorden zit het avontuur bij The Voice of Holland erop.

In The Knockouts mocht ze niet plaatsnemen op één van de drie felbegeerde stoelen, die recht gaven op een plek in de liveshow.

Navarone kreeg complimenten, met name van Ali B. De bandleden hebben nu een drukke tijd voor de boeg. Naast de shows is dan ook hun albumtour aan de gang, die bijna helemaal is uitverkocht.

Cleo

Het was al de derde keer dat Vlogman zich moest bewijzen voor de jury van deze televisiehit. Bij de audities maakte de Vordense indruk op coach Anouk met haar versie van Fine China van Chris Brown. ,,Super goede stem en heel helder’', zei Anouk. Haar talent werd bevestigd toen ze vorige week medekandidaat Billy Maluw versloeg met haar uitvoering van Attention van Charlie Puth. 

Quote

Cleo, je hebt een hele mooie heldere stem. Maar dat kennen we van de vorige keer. Je hebt geen andere pijlen getrokken

Ali B, Jurylid The Voice of Holland

‘Belachelijk goed’

Volledig scherm
Cleo Vlogman tijdens de auditie van The Voice of Holland © The Voice of Holland / RTL

In The Knockouts mocht team Anouk drie kandidaten door laten gaan naar de liveshows. De Vordense probeerde Anouk te overtuigen met het nummer Strong van London Grammar. ,,Als die stem me gaat pakken en ze raakt me, dan hoort ze op één van die drie stoelen thuis’’, zei Anouk vooraf. Vlogman slaagde slechts deels in die opdracht. ,,Je stem is belachelijk goed, maar het raakte me niet’’, stelde Anouk de Vordense teleur. Ook Ali B was deze keer niet laaiend enthousiast. ,,Cleo, je hebt een hele mooie heldere stem. Maar dat kennen we van de vorige keer. Je hebt geen andere pijlen getrokken.’’

Geen verwachtingen

Vlogman was na afloop vooral blij. ,,Ik ging erin zonder verwachting. Ik heb genoten van wat ik hier gedaan heb en de ervaring die ik heb opgedaan.’’ Ze zal zich nu weer richten op promotie van haar debuutalbum Lets Glide en optredens met haar band Cleo-Music.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.