Volledig scherm
PREMIUM
Navarone © rtl

Navarone na finale: ‘Dankzij The Voice komen onze stoutste dromen uit’

NIJMEGEN - Uitverkochte concerten, twee keer spelen in het voorprogramma van Anouk in ZiggoDome en de lancering van hun single Perfect design voor een miljoenenpubliek op televisie. Voor Navarone had The Voice of Holland niet beter kunnen uitpakken. ,,Onze stoutste dromen zijn uitgekomen”, zegt gitarist Kees Lewiszong.

Vrijdagavond, in de finale, greep de Nijmeegs-Wijchense rockband naast de winst; die ging naar crooner Dennis van Aarssen.

,,Maar wat wij hebben bereikt, is zoveel meer waard dan het winnen van TVOH. Het is echt bizar, zo fantastisch is het. En wie weet wat er hierna nog allemaal gaat komen. Hier hebben we elf jaar keihard met elkaar voor gewerkt.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.