Volledig scherm
PREMIUM
Navarone © rtl

Navarone na finale: ‘Dankzij The Voice komen onze stoutste dromen uit’

NIJMEGEN - Uitverkochte concerten, twee keer spelen in het voorprogramma van Anouk in ZiggoDome en de lancering van hun single Perfect design voor een miljoenenpubliek op televisie. Voor Navarone had The Voice of Holland niet beter kunnen uitpakken. ,,Onze stoutste dromen zijn uitgekomen”, zegt gitarist Kees Lewiszong.

Vrijdagavond, in de finale, greep de Nijmeegs-Wijchense rockband naast de winst; die ging naar crooner Dennis van Aarssen.

,,Maar wat wij hebben bereikt, is zoveel meer waard dan het winnen van TVOH. Het is echt bizar, zo fantastisch is het. En wie weet wat er hierna nog allemaal gaat komen. Hier hebben we elf jaar keihard met elkaar voor gewerkt.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Dokken voor St. Steven als we willen blijven krupe’

    ‘Dokken voor St. Steven als we willen blijven krupe’

    NIJMEGEN - Het besluit om twee euro entree te vragen voor een bezoek aan de Stevenskerk in Nijmegen, roept uiteenlopende reacties op. De stichting die de kerk beheert, kondigde deze week een proef met entreeheffing aan die op 1 augustus begint. ‘Een kerk is het huis van God en staat open voor iedereen. Daar hoef je niet voor te betalen’, reageert een tegenstander op de website van De Gelderlander. Een ander vindt het jammer, ‘want straks kunnen mensen met (zeer) lage inkomens niet meer in de Stevenskerk terecht, een van de weinige gratis attracties in de stad’.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.