Volledig scherm
2019 Groepsportret van de band Navarone uit The Voice. © rtl

Navarone wint niet maar heeft succes al binnen

NIJMEGEN/ WIJCHEN - De Nijmeegse/Wijchense rockband Navarone is vrijdagavond achter winnaar Dennis geëindigd in The Voice of Holland. Winnen was al niet meer nodig voor de doorbraak. De band staat in het voorprogramma van Anouk in de Ziggo Dome en concerten raken uitverkocht. Gisteravond konden ze ook hun nieuwe single Perfect design presenteren voor een miljoenpubliek. 

Navarone vertolkte als eerste het nummer Whole lotta love van Led Zeppelin, met zanger Merijn van Haren als frontman en ‘voice’ van het stel. De band speelde het nummer ook al tijdens de blind auditions en veroverde daarmee een ticket voor The Voice. Daarna volgde nog duet met zangeres Shirma Rouse: Master Blaster van Stevie Wonder. De band kreeg genoeg stemmen van bellende stemmers en konden zo ook hun nieuwe single laten horen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.