Sfeerbeeld van het Goffertstadion, met een spandoek over het roken van cannabis.
Volledig scherm
PREMIUM
Sfeerbeeld van het Goffertstadion, met een spandoek over het roken van cannabis. © Erik Pasman

NEC doet peuk niet in de ban, trainingscomplex wordt wél rookvrij

NIJMEGEN -  NEC doet de peuk definitief niet in de ban: roken in het Goffertstadion blijft in bijna alle vakken toegestaan. Dat laat de Nijmeegse eerstedivisionist weten. Volgens de club, die een voortrekkersrol wil spelen op het gebied rookpreventie, volstaan de drie huidige rookvrije vakken in het stadion. Trainingscomplex De Eendracht is met ingang van 1 januari wél volledig rookvrij. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Toekomstig hotel bij Berendonck nog eens goed voor 150 banen’
    PREMIUM

    ‘Toekomstig hotel bij Berendonck nog eens goed voor 150 banen’

    WIJCHEN / NIJMEGEN - Een hotel bij sauna Thermen Berendonck. Het is een langgekoesterde wens van algemeen directeur Fabian Dolman van Quality Wellness Resorts (QWR), eigenaar van het wellnesscomplex aan de recreatieplas bij Wijchen en Nijmegen. De geesten lijken er rijp voor. Want in de Toeristische Visie 2020-2030 van Wijchen, ziet de gemeente óók graag dat er een luxe hotel komt. Een gesprek met Fabian Dolman over de plannen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.