Volledig scherm
PREMIUM
Sfeerbeeld van het Goffertstadion, met een spandoek over het roken van cannabis. © Erik Pasman

NEC doet peuk niet in de ban, trainingscomplex wordt wél rookvrij

NIJMEGEN -  NEC doet de peuk definitief niet in de ban: roken in het Goffertstadion blijft in bijna alle vakken toegestaan. Dat laat de Nijmeegse eerstedivisionist weten. Volgens de club, die een voortrekkersrol wil spelen op het gebied rookpreventie, volstaan de drie huidige rookvrije vakken in het stadion. Trainingscomplex De Eendracht is met ingang van 1 januari wél volledig rookvrij. 

Behalve dat de profs trainen op de Eendracht, wordt het complex gebruikt door de amateurtak en jeugdselecties van NEC. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.