Algemeen directeur Wilco van Schaik in het Goffertstadion van NEC.
Volledig scherm
PREMIUM
Algemeen directeur Wilco van Schaik in het Goffertstadion van NEC. © ANP

NEC-profs boos op amateurs: ‘Jaren werk en overleg met één mededeling van tafel’

De proftak van NEC is boos en teleurgesteld over de houding van de amateurs van de Nijmeegse voetbalclub, Sportclub NEC. De twee verenigingen delen de velden van sportpark De Eendracht, maar spraken jaren over verhuizing van de amateurs. Sportclub NEC besloot deze week abrupt toch te blijven.

7 reacties

 • Harold Bastiaans

  3 maanden geleden
  Alles op een bult, zo was het vroeger ook. Beetje gokken met Frans en Toon in de kantine terwijl het 5de vd club zijn derde helft begon.
 • ton hendrick

  3 maanden geleden
  We hadden nooit samen moeten gaan. Zonder amateurs was er nooit een bvo geweest. Hr van Schaik stop eens met dat verdraaien van de werkelijkheid. Lees gewoon de contracten er op na. U wilt meer jeugd? Waarom stopt er dan na dit seizoen weer een jeugdelftal?
 • Jos Crijns

  3 maanden geleden
  Een fusie met Vitesse lost ook niks op want die zitten volgend seizoen zonder stadion. Waarom verhuizen de profs dan niet naar de Winkelsteeg ? Zo geweldig draait NEC nou ook weer niet dat ze maar in alles hun zin moeten krijgen
 • Jan Peters

  3 maanden geleden
  Als de amateurs, niet hadden bestaan, was de BVO NEC er nooit geweest. Overigs, had Quick Nijmegen, ooit de eerste keus, maar die bedankte voor de eer.
 • Tonnie Smeeman

  3 maanden geleden
  Ja de prof zijn alleen gast op de Eendracht. Het is een gemeente veld van de amateurs dus.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen