De poorten van stadion De Goffert blijven in ieder geval de eerstvolgende twee thuisduels dicht voor publiek.
Volledig scherm
PREMIUM
De poorten van stadion De Goffert blijven in ieder geval de eerstvolgende twee thuisduels dicht voor publiek. © ANP

NEC speelt twee duels zonder publiek en dat brengt onzekerheid met zich mee: krijgt aanhang geld terug?

5 vragen overNIJMEGEN - NEC speelt de twee eerstvolgende thuiswedstrijden zonder publiek. Supporters mogen niet op de tribune plaatsnemen, omdat een deel van het uitvak tijdens de derby tegen Vitesse instortte. De Nijmeegse voetbalclub zegt geen ander tijdelijk onderkomen te kunnen vinden. Hoe nu verder?

8 reacties

 • Rob van Kampen

  1 jaar geleden
  Wat een gedoe over een ludiek spandoek stelletje deugburgers…waar is nu de vrijheid van meningsuiting?? Spandoek stelt wat mij betreft niet veel voor, maar was wel met veel passie gemaakt. En Tony: ik heb het al eerder aangegeven: snel je geld terugvragen. Wij zitten niet te wachten op mooi weer supporters. Forza NEC!!!!
 • Jan Remis

  1 jaar geleden
  @ Jessica Berends: Dat spandoek kwam inderdaad van de zgn. supporters, maar WEL met goedkeuring van Wilco van S.
 • Jessica Berends

  1 jaar geleden
  @Tony Peters: dat spandoek kwam van "supporters", niet van NEC. Men onderzoekt nu waarom iets instortte, maar jij kent de conclusies al? Men heeft 8 alternatieven onderzocht en niks passends gevonden, dus met welke toverspreuk moeten ze het oplossen? Ik snap waarom het wat tijd kost voordat alternatieven voor supporters worden gepresenteerd. Eerst de feiten en verwachtingen boven tafel, dan pas plannen maken. Dat scheelt veel gedoe.
 • Dev Smaling

  1 jaar geleden
  Thnx @Eelco we liggen idd op koers voor playoffs Europees voetbal.
 • Eelco de Boer

  1 jaar geleden
  Dan is het maar te hopen dat ze aan het einde nacompetitie gaan spelen, dan krijgen de spelers die wedstrijden aan het einde van het seizoen alsnog.
 1. Verwijderen stoelen leidde tot instorting uitvak NEC, zegt constructeur. ‘Je moet gewoon op je krent zitten’
  PREMIUM

  Verwijde­ren stoelen leidde tot instorting uitvak NEC, zegt construc­teur. ‘Je moet gewoon op je krent zitten’

  NIJMEGEN - De verwijdering van stoelen heeft mogelijk geleid tot de instorting van een deel van het uitvak van NEC-stadion De Goffert in Nijmegen. Stadions zijn niet bedoeld voor een samengepakte groep supporters die host. Dat valt op te maken uit een reactie van constructeur Andries Broersma van Bureau Broersma, die eerder betrokken was bij de bouw van het ingestorte AFAS Stadion van AZ, in een artikel van vakblad Cobouw.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen