De 10-jarige Elaya overhandigt de wedstrijdbal voor het duel NEC-Telstar aan scheidsrechter Rozendal. De jongen vloog in de traumahelikopter het Goffertstadion binnen om aandacht te vragen voor een geldinzameling voor het Amaliakinderziekenhuis.
Volledig scherm
De 10-jarige Elaya overhandigt de wedstrijdbal voor het duel NEC-Telstar aan scheidsrechter Rozendal. De jongen vloog in de traumahelikopter het Goffertstadion binnen om aandacht te vragen voor een geldinzameling voor het Amaliakinderziekenhuis. © Pro Shots / Stefan Koops

NEC zamelt 23.000 euro in voor kinderziekenhuis

NIJMEGEN - De inzamelingsactie van voetbalclub NEC voor het Radboudumc Amaliakinderziekenhuis heeft ruim 23.000 euro opgeleverd. Het geld wordt gebruikt voor de verbouwing van ziekenhuiskamers tot kindvriendelijke kamers.

 1. Angst voor bewapening boa: burgemeesters vrezen dat ze te veel op politieagenten gaan lijken
  PREMIUM
  38

  Angst voor bewapening boa: burgemees­ters vrezen dat ze te veel op politie­agen­ten gaan lijken

  Veel gemeenten in Oost-Nederland staan huiverig tegenover verdere bewapening van hun boa’s. Ze vrezen onder meer dat een boa te veel op een politieagent gaat lijken. De vraag naar hulpmiddelen als pepperspray, wapenstok en handboeien neemt onder boa’s en hun vakbonden toe omdat de boa een steeds grotere rol speelt in handhaving en toezicht en daarbij vaker te maken krijgt met agressie en geweld.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Nijmegen e.o.