Volledig scherm
De aangeboden bus. © Marktplaats

Nee, geen grap: bus van NEC staat écht te koop

NIJMEGEN - Zit een club in de problemen, dan zijn er altijd wel grappenmakers die zogenaamd spullen van die club te koop aanbieden op Marktplaats. Dat geldt niet voor deze NEC-bus: die staat écht te koop. 

Volledig scherm
De advertentie. © Marktplaats

Toegegeven, het ziet er op het eerste gezicht verdacht uit, zeker omdat de enige bieder tot nu toe 'ingen097' is, wat zou kunnen refereren aan de woensdag bij NEC vertrokken directeur Bart van Ingen. Maar volgens een woordvoerder van BetuweExpress, de eigenaar van de bus, klopt de advertentie. ,,Wij doen vaker zaken met de aanbieder (De Roo Works BV., red.), dus je kunt er vanuit gaan dat het echt is. De grap is dus, dat het geen grap is.” Volgens hem rijdt NEC volgend jaar met een nieuwe spelersbus.

De advertentie werd overigens al op 4 april geplaatst, ruim voordat NEC degradeerde. De richtprijs is 29.500 euro.

  1. 28-jarige man op de vlucht rijdt agent bijna aan:  na achtervolging aangehouden

    28-jarige man op de vlucht rijdt agent bijna aan: na achtervol­ging aangehou­den

    NIJMEGEN - Met getrokken pistolen hebben agenten in de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.30 uur een 28-jarige man aangehouden op de Nieuwe Ubbergseweg in Nijmegen. De man gaf zich over. De politie zat de man op de hielen omdat hij opzettelijk met zijn auto bijna een agent had aangereden. Die kon net op tijd wegspringen zodat er geen gewonden vielen. De aangehouden man zit op last van de hulpofficier vast.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.