Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Nét genoeg juffen en meesters voor de klas in Nijmegen en omgeving

NIJMEGEN - Met de hakken over de sloot heeft de Nijmeegse basisscholenstichting Conexus voldoende leerkrachten voor de klassen kunnen krijgen. Maar als de griepgolf komende winter begint, ontstaan grote problemen.

Dat zegt Toine Janssen, lid van de raad van bestuur van Conexus. ,,Voor het eerst zijn we dit jaar tijdens de zomervakantie nog bezig geweest met het invullen van vacatures. Vorige week maandag hebben we de laatste twee leerkrachten pas gevonden’’, zegt hij. ,,Daarnaast zoeken we nog een of twee onderwijsassistenten. De concurrentie is groot. Je merkt dat iedereen aan dezelfde mensen trekt.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Actievoerders dumpen morgen overtollig plastic bij Albert Heijn in Nijmegen

    Actievoer­ders dumpen morgen overtollig plastic bij Albert Heijn in Nijmegen

    NIJMEGEN - ‘Laat het plastic van je boodschappen achter in de Albert Heijn.’ Die oproep doet Klimaat Actie Nijmegen. De actievoerders verzamelen zaterdag om 12.00 uur bij de Albert Heijn XL aan de Jacobslaan in Nijmegen. Tijdens de Plastic Attack gaan de actievoerders gelijktijdig boodschappen doen om vervolgens na het afrekenen zoveel mogelijk overtollig plastic verpakkingsmateriaal in de winkel achter te laten, legt Klimaat Actie Nijmegen in een persbericht uit.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.