Recordloper Bert van der Lans bij aanvang van de laatste Vierdaagse in 2019, toen hij na een dag uitviel.
Volledig scherm
PREMIUM
Recordloper Bert van der Lans bij aanvang van de laatste Vierdaagse in 2019, toen hij na een dag uitviel. © ANP

Niemand gaat Vierdaagse-veteraan Bert (89) snel inhalen: ‘Record wordt voor mijn dood niet verbroken’

NIJMEGEN - ,,Ik maak het niet meer mee.” De 89-jarige Nijmegenaar Bert van der Lans, die al 71 keer de Vierdaagse liep,  is er tamelijk zeker van: hij zal als recordhouder het graf in gaan. Want niemand kan hem de komende tien jaar nog inhalen, blijkt nu.

4 reacties

 • Marijke Stoffelen

  1 maand geleden
  Wat een misselijke reacties hier laat deze man er trots op zijn dat hij recordhouder is
 • Japie lamers

  1 maand geleden
  De hele ranking van het aantal keren meegelopen is onzin. Het gaat voor de gezelligheid en niet om een record van het aantal keren dat iemand de finish overgesleept word.
 • V Abis

  1 maand geleden
  Ik ben ook geboren in Nijmegen en loop de vierdaagse voor de 39 ste keer mee op de 50 http://kilometer.In 2006 heb ik 1 dag gelopen en had de pech dat het door de hitte werd afgelast.En in 2020,2021 de corona er bij dat het niet doorging.Ik ben als jongste deelnemer begonnen was 11 jaar http://oud.Nu ben ik 52 jaar oud anders had ik de vierdaagse nu ook voor de 42 ste keer mee gelopen.Dan kan ik over 33 jaar ook zeggen dat ik het record pak van Bart van de Lans.Maar we lopen toch voor de gezelligheid.
 • J Van Gend

  1 maand geleden
  Het is een wandelmars geen wedstrijd respect voor iedereen die hem uitloopt maar niet iedereen is in een goede gezondheid om hem te lopen dus stop met je zelf op de borst te kloppen en geniet van het lopen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.