Volledig scherm
Universiteitsrestaurant de Refter © eveline van elk

Nieuw jasje voor de Refter, Nijmeegs' grootste restaurant

NIJMEGEN - Universiteitsrestaurant de Refter ondergaat op dit moment een grondige metamorfose. De kantine van de Radboud Universiteit, met zo'n 1.000 eters per dag het grootste restaurant van Nijmegen, verandert in een heus foodcourt waar bezoekers de keuze hebben uit een veelvoud aan gerechten. 

De Nijmeegse universiteit laat weten dat de vernieuwde Refter 3 september weer de deuren opent. De verbouwingen zijn dan nog niet afgerond, tot januari 2019 vinden werkzaamheden plaats. Waar in de 'oude' Refter slechts drie dagmenu's beschikbaar waren, krijgen bezoekers voortaan de keuze uit onder meer sushi- , pasta- en wokgerechten. 

Volgens de Radboud Universiteit is de renovatie nodig om in te spelen op de behoeftes van de huidige studenten.    

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.