Radboudumc.
Volledig scherm
Radboudumc. © ANP

Nieuwe hoop voor patiënten met uitgezaaide prostaatkanker

NIJMEGEN - Er is nieuwe hoop voor patiënten met uitgezaaide prostaatkanker. Het Radboudumc gaat vanaf januari met het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis en het UMC Groningen een nieuw middel testen op patiënten met uitgezaaide prostaatkanker.

3 reacties

 • Titus

  3 jaar geleden
  Bij wie je dit toepast  kan het proces in de gaten worden gehouden, dat lijkt logisch, maar werd niet gedaan, dan zijn er dus veel nodige gegevens nooit bekeken op werking en resultaten. Niet slechts jammer, maar regelrecht desastreus.
 • Hans Bosman

  3 jaar geleden
  Top. Mooie vondst.
 • Jeempie

  3 jaar geleden
  Door te doen weet men. Wat me opvalt in het artikel is het stukje tekst,"dit is in Duitsland gebeurd op individuele basis daarom zijn de effecten nauwelijks vastgelegd", of iets van die strekking.
 1. Meer ruimte voor ‘XXL-dozen’ in regio Arnhem-Nijmegen: ‘Er is enorm veel belangstelling’
  PREMIUM
  11

  Meer ruimte voor ‘XXL-do­zen’ in regio Arn­hem-Nijmegen: ‘Er is enorm veel belangstel­ling’

  Er komt meer ruimte voor bedrijven in de regio Arnhem-Nijmegen. Tot voor kort hield de provincie Gelderland de voet op de rem, maar inmiddels zijn vrijwel alle overheden in de regio het eens geworden over een uitbreiding met 90 hectare industriegrond (ongeveer 120 voetbalvelden). Een fiks deel daarvan wordt gereserveerd voor zeer grote distributiecentra, zogeheten XXL-locaties.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.