Nieuwe start

Column IRENE VAN DER AARTIn de troonrede op Prinsjesdag werd eindelijk de maatschappelijk waarde van cultuur door een kabinet Rutte in de Miljoennota opgenomen. Er wordt ruim 15 miljoen extra uitgetrokken voor subsidies in de podiumkunsten. Dat is geweldig nieuws, maar helaas zijn de vele zzp'ers in de culturele sector daar niet mee geholpen. Ik leef al 25 jaar van mijn werk, zonder subsidie.

  1. Hoorapparaat gelanceerd door afdoen mondkapje: ‘We hebben meer klanten die nu hun hoortoestel kwijt zijn’
    PREMIUM

    Hoorappa­raat gelanceerd door afdoen mondkapje: ‘We hebben meer klanten die nu hun hoortoe­stel kwijt zijn’

    GROESBEEK/NIJMEGEN/ARNHEM/CUIJK - Mondkapjes en hoorapparaten, het blijkt een ongelukkige combinatie. Het opzetten van een mondkapje wil nog wel lukken. Maar bij het afzetten gaat het mis. Meer dan eens wordt het vaak minuscule hoorapparaat gelanceerd. En zie het dan maar eens terug te vinden voordat het onder de wielen van een passerende auto plat wordt gereden of onder een winkelwagentje terecht komt.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.