Frits Cleijne van café Samson.
Volledig scherm
PREMIUM
Frits Cleijne van café Samson. © Paul Rapp

Nijmeegs café Samson per direct gesloten wegens corona-fout: ‘Gasten stonden veel te dicht bij elkaar’

UPDATENIJMEGEN - Café Samson aan de Houtstraat in het centrum van Nijmegen is zaterdagavond per direct gesloten door de gemeente. Het café moet voor onbepaalde tijd dicht omdat de coronaregels niet zijn nageleefd. 

68 reacties

 • Nico Steentjes

  2 jaar geleden
  Tja... "we houden ons aan alle regels"... allemaal krokodillentranen. Ik was vorige week bij McD en daarnaast zit van Rijn. Daar stonden buiten allemaal jongeren. Met zijn drieën hangen ze om een tafeltje van zo'n 40x40 cm waar net het bier op kan. Niemand van die zaak die ingreep. En nou zitten ze dicht... gek he!. En maar zeggen dat ze zich aan de regels houden. Volgens mij is bij hen de omzet belangrijker dan gezondheid, ook als dat betekent dat die jongeren later hun oma gaan besmetten...
 • Luus

  2 jaar geleden
  Verplicht zitten heeft een andere reden... 
 • Kees jan staats

  2 jaar geleden
  Eigenaar had beter kunnen weten, beetje eigen schuld dikke bult is het wel. Kom er vaker langs en viel mij als voorbijganger ook wel op dat men zich hier totaal niet aan de regels hield, terwijl andere ondernemers dit doorgaans wel doen in de stad. Natuurlijk is dit wel een makkelijk slachtoffer voor toezicht, makkelijker dan hordes jongeren die zich eveneens niet aan de regels houden. Ook slaan veel regels natuurlijk nergens op, er is zover ik weet niet aangetoond dat je besmettelijker bent staand dan zittend. Dus ja iets van het zuur kan ik wel begrijpen. 
 • T1plotseling

  2 jaar geleden
  We lopen  de GEVOLGEN achterna, maar niet de OORZAAK. De ene na de andere uitbraak in de nertsfabrieken, maar alles sluiten, zoals beloofd 1/2 augustus: nee dat niet? Een herhaling dus van de q-koorts-affaire. En weer:  "Den Haag" is ver van hier!
 • DDd

  2 jaar geleden
  Het is wetenschappelijk niet eens bewezen dat die maatregel daadwerkelijk klopt, Zelfs artsen zijn het hier niet mee eens! Klaag de overheid aan! 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.