De brief van de Nijmeegse studentenvereniging was gericht aan vier aspirant-leden van het dispuut.
Volledig scherm
De brief van de Nijmeegse studentenvereniging was gericht aan vier aspirant-leden van het dispuut. © Ruben Oppenheimer

Nijmeegs dispuut ‘grapt’ in ontgroeningsopdracht over Stint-ongeluk en filmen meisjeskleedkamer

NIJMEGEN - Een meisjeskleedkamer filmen, een fiets als Stint verkleden ‘inclusief  schoolspullen en ketchup’ en 'de lelijkste hoer’ van de Zeeuwse plaats Hulst verleiden. Dat is wat studenten bij het Nijmeegse dispuut Reinaert vorige maand als ludiek bedoelde instructie mee kregen voor hun ontgroeningsdag in Hulst. 

67 reacties

 • P. N.

  3 jaar geleden
  ipv van jezelf vol te laten lopen met alcohol zou je ook iet terug kunnen doen voor de maatschappij. Ga een wandelen met een oudere en doe een een boodschap voor iemand die wat moeilijker ter been is. Ik erger me mateloos aan dit soort gasten die roepen dat ze student zijn maar elke avond in de kroeg hangen. Sommige denken dat ze heel wat zijn in zo'n van bier verstijfd jacquet nou ik vind het flapdrollen.  
 • Frans

  3 jaar geleden
  Henk, in Nijmegen is 3,1 % van de studenten lid van een studentenvereniging.
 • Piet

  3 jaar geleden
  Nee, met fatsoen.
 • Roy

  3 jaar geleden
  Het is mijn humor ook niet, maar een paar van onderstaande reacties is wel erg overdreven. Maar goed, als het om studenten gaat zijn er natuurlijk altijd mensen die reageren, want studenten, hoogopgeleiden, zijn altijd links (denkt men), hebben na hun studie vaak goed betaalde banen, ‘sleutelposities’ in de samenleving. Heeft het misschien iets met afgunst te maken?
 • Frank

  3 jaar geleden
  Kort samengevat: kleuters.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.