De jonge schrijfster Lotte Lentes wordt vertaald in het Spaans en Italiaans dankzij het Europese project van Wintertuin.
Volledig scherm
De jonge schrijfster Lotte Lentes wordt vertaald in het Spaans en Italiaans dankzij het Europese project van Wintertuin. © Gaby Jongenelen

Nijmeegs productiehuis Wintertuin krijgt EU-geld om jonge Europese schrijvers vooruit te helpen

NIJMEGEN - Dankzij het Nijmeegse literaire productiehuis Wintertuin worden tientallen jonge, talentvolle schrijvers uit Europa vertaald in andere Europese talen.  Wintertuin krijgt 1,5 miljoen van de Europese Commissie voor de uitvoering hiervan. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Meer coronabesmettingen in Gelderse steden maar geen ziekenhuisopnames, één patiënt in Tiel overleden
    ZO ZIT HET IN JOUW REGIO

    Meer coronabe­smet­tin­gen in Gelderse steden maar geen ziekenhuis­op­na­mes, één patiënt in Tiel overleden

    TIEL / NIJMEGEN - Terwijl vooral in de Randstad afgelopen dagen weer een flinke toename in coronabesmettingen te zien is, blijft het beeld in grote delen van Gelderland, de regio Maasland en Utrechtse Heuvelrug stabiel. Steden als Ede, Nijmegen en Arnhem kennen relatief de meeste nieuwe besmettingen. Maar tot ziekenhuisopnames heeft het in die gemeenten niet geleid.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.