Aafke Feenstra en John Janssen uit Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Aafke Feenstra en John Janssen uit Nijmegen. © Eigen foto

Nijmeegs stel zwaargewond bij quad-ongeval in Kroatië: doneer-actie voor ziekenhuiskosten

NIJMEGEN / SPLIT -  Wat begint als een droomvakantie in Kroatië eindigt voor Aafke Feenstra en John Janssen uit Nijmegen in een nachtmerrie. Bij een verkeersongeval raken beiden zwaargewond. Tot overmaat van ramp is zij niet verzekerd. Vanuit Nijmegen is een doneer-actie gestart om de slachtoffers te helpen met het betalen van hun zorgkosten van 65.000 euro 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Half miljoen extra maar Nijmeegse schouwburg houdt grote zorgen

    Half miljoen extra maar Nijmeegse schouwburg houdt grote zorgen

    NIJMEGEN - Een half miljoen euro per jaar erbij. De Stadsschouwburg en de Vereeniging krijgen de komende vier jaar jaarlijks 2,7 miljoen subsidie. ,,Dat is een enorme vooruitgang”, zegt directeur Eva Middelhoff. ,,Ik ben hier heel blij mee. In 2019 en 2020 hebben we die 5 ton extra al gekregen, maar nu is het dus een vast bedrag geworden.” Toch zijn er ook zorgen vanwege de slechte staat van de schouwburg en de inkomstenderving vanwege corona.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.