Met hek afgesloten volkstuintjes aan de Rozenstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Met hek afgesloten volkstuintjes aan de Rozenstraat. © Gerard Verschooten

Nijmeegse (73) stapt naar rechter omdat ze niet meer voor haar 'verwaarloosde' volkstuintjes mag zorgen

NIJMEGEN - Ze mag niet meer eten van de vruchten uit haar verboden tuin aan de Nijmeegse Rozenstraat. Boos en verdrietig is Durdane Ceylan (73) over wat haar naar eigen zeggen is aangedaan. Op het doorgaans zo vredige moestuincomplex De Rozentuin, niet ver van de drukke Graafsweg en de spoorlijn, was de 73-jarige Nijmeegse van Turkse komaf een vast gezicht. Tot 1 januari jongstleden. 

8 reacties

 • wim

  4 jaar geleden
  Op onze volkstuin wordt dat ook gedaan als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad. Zo gaat dat bij een vereniging.Hier zal meer aan de hand zijn...
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Elkaar helpen en dan eventueel wat onkruid weg halen voor iemand die even geen mogelijkheid had nadat ze in het ziekenhuis heeft gelegen. Natuurlijk is het goed dat er regels zijn, maar  wat kunnen mensen zich storen aan knullige dingen...  Even 10 minuten schoffelen en alles staat er netjes bij. Wat een drama om niets. En als mevrouw er echt niet meer voor kan zorgen kijk dan pas of je een andere procedure moet starten..  
 • depapa

  4 jaar geleden
  Als de landelijke media dit oppikken.....En nog wel in stad van Bruls van de aangifte.....Nou dan komen er Kamervragen van het ex PvdA DENK duo en met een beetje pech komt de baas in Ankara er ook nog op terug.  
 • GraafvanRechteren

  4 jaar geleden
  Potloden van de gemeente kunnen erg pietluttig zijn !
 • Sonja

  4 jaar geleden
  Wat erg dat één persoon het zo verpest voor vele anderen. Er zijn regels. Dat mevrouw niet kan lezen is erg maar daar kan de rest niets aan doen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.