Lector en hoogleraar Annet de Lange.
Volledig scherm
PREMIUM
Lector en hoogleraar Annet de Lange. © Paul Rapp

Nijmeegse hoogleraar voorspelt kanteling op werk: ‘Zeker na deze ellende willen mensen gezonder ouder worden’

NIJMEGEN - Gedwongen ontslagen, zzp’ers zonder werk. De schade die het coronavirus aanricht op de arbeidsmarkt is groot. Desondanks kan werkend Nederland volgens de Nijmeegse lector en hoogleraar Annet de Lange een les trekken uit de crisis: juist nu is aandacht voor gezond ouder worden van belang.

5 reacties

 • PietjeBel

  2 jaar geleden
  Ik zie juist veel mensen dagelijks alcoholhoudende drank nuttigen, (mee)roken, (mee)blowen en wierook inhaleren. Erg ongezond. 
 • PietjeBel

  2 jaar geleden
  En stop met wierook stoken want dat is net zo kankerverwekkend
 • NijmegenaanZee

  2 jaar geleden
  Gezonder? Zou zeggen stop met Roken, ik kan bij mij op balkon niet eens voor een frisse neus zitten of de ramen open doen omdat de buren bijna massaal op balkon roken... 
 • elco

  2 jaar geleden
  Met andere woorden Patries we leren er niets van Raar volkje zijn wij toch
 • Patries

  2 jaar geleden
  Al die hoogleraren en wetenschappers die nu over elkaar heen buitelen met hun visie, die zien één ding over het hoofd. En dat is dat iedereen straks, wanneer dat ook moge zijn, allang blij is dat ze weer hun leven kunnen oppakken. En het gros van de Nederlanders zal dan binnen no time weer op oude voet verder gaan. Het is een illusie te denken dat de mens hierdoor hun leven in de toekomst totaal anders (lees, gezonder, rustiger, bedachtzamer) gaat inrichten. Resultaten uit het verleden hebben dat allang laten zien.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen