Twee weken geleden, op maandag 1 juni, ging de horeca weer open. Die middag zaten de terrassen op de Grote Markt goed vol.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee weken geleden, op maandag 1 juni, ging de horeca weer open. Die middag zaten de terrassen op de Grote Markt goed vol. © Paul Rapp

‘Nijmeegse horeca undercover bespied op naleven coronaregels’

NIJMEGEN - In Nijmeegse horecazaken zouden afgelopen weken diverse undercoveracties geweest om te kijken of de ondernemers zich aan de 1,5 meterregel hielden. Dat stellen de gemeenteraadsfracties VVD en VoorNijmegen.nu. 

48 reacties

 • Fifie

  2 jaar geleden
  U wel even klaar met de horeca. Minder boosheid en actie van de zijde van de horeca. Gastvrijheid, inclusief veiligheid voor de klanten, daar moet het om gaan. Dus een tijdje zonder gedram over de anderhalve meter, doe het gewoon voor je klanten en voor de toekomst ( want je wil gezondheid en geen tweede lockdown).
 • Ctje

  2 jaar geleden
  En toch is het CDA een overwegend rechtse partij.  En nee, ik ben niet links, maar zeker geen CDA stemmer.
 • Titus

  2 jaar geleden
  Maatregels die nodig waren, nu versoepeld zijn, beginnen nu iets irreeels te krijgen.  Er is een vorm van willekeur omdat het overal weer anders moet worden nageleefd, is geen eenduidigheid, en dat geeft verwarring. Mensen die zich niet bewust zijn van een heel kleine "overtreding" komen nu meteen in de problemen. Het moet werkelijk anders, duidelijk en landelijk hetzelfde, zoals nu is onredelijk, en zet mensen tegen elkaar op!  
 • Ron12

  2 jaar geleden
  Zie hem regelmatig bij intratuin.
 • EvilAdmin

  2 jaar geleden
  Ga je een illegale bijeenkomst vergelijken met horeca die zich wel aan de regels (proberen te) houden? 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen