Dennis Dekkers
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis Dekkers © Gerard Verschooten

Nijmeegse horecabaas trekt aan de bel bij Bruls: ‘Veel cafés en restaurants verkeren nu in zwaar weer’

NIJMEGEN - Dennis Dekkers is eigenaar van het Nijmeegse restaurant ’t Sfeerhuys en voorzitter van de regionale tak van de Koninklijke Horeca Nederland. Hij vreest dat veel cafés en restaurants kopje onder gaan als er niet snel iets verandert.

24 reacties

 • Patrick Chitanie

  12 maanden geleden
  Jammer horeca Nijmegen dat het zo moet met waarschuwing oppassen voor kus in corona met gedachten oude tang in appartement voor zien alles in liefde wat de jeugd nog moet doen. Jammer, jammer Nijmegen.Ik heb nog ervaring over met kus de Linde wat nog naar Nijmegen moet met de trein. Jammer horeca, een ster voor jezelf met kop koffie en tv met hier ben ik. Geld maakt dus wel gelukkig met kus de Linde in appartement.
 • Willem Van Bracht

  1 jaar geleden
  Afgelopen zondag was er bij zijn Sfeerhuys een bruiloft die na 20.00 uur gewoon gezellig doorging.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Ik denk eerder Pedro dat ze de realiteit onder ogen zagen. Ik vind de vergelijking in het Duits ook ronduit ongepast, maar je zult wel niet op sympathie zitten te wachten.
 • Pedro Kantor

  1 jaar geleden
  Ik heb alle respect voor de horeca verloren toen ze als makke schapen meegingen toen de QR ausweiss ingevoerd werd. Alles voor dat kruimeltje om maar open te blijven terwijl ze toen dat wanbeleid hadden kunnen bokken door massaal nee te zeggen. En nu de overheid via brulboei Bruls alvast het proefballonnetje voor de totale lockdown oplaat en ze dat ene kruimeltje ook gaan verliezen komen ze weer smeken om sympathie? Jullie hadden je kans. Nu is het te laat.
 • coen hartman

  1 jaar geleden
  Horeca alleen toegankelijk voor 2 G! Probleem opgelost!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen