Dennis Dekkers
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis Dekkers © Gerard Verschooten

Nijmeegse horecabaas trekt aan de bel bij Bruls: ‘Veel cafés en restaurants verkeren nu in zwaar weer’

NIJMEGEN - Dennis Dekkers is eigenaar van het Nijmeegse restaurant ’t Sfeerhuys en voorzitter van de regionale tak van de Koninklijke Horeca Nederland. Hij vreest dat veel cafés en restaurants kopje onder gaan als er niet snel iets verandert.

23 reacties

 • Willem Van Bracht

  1 week geleden
  Afgelopen zondag was er bij zijn Sfeerhuys een bruiloft die na 20.00 uur gewoon gezellig doorging.
 • Mattie Veld

  1 week geleden
  Ik denk eerder Pedro dat ze de realiteit onder ogen zagen. Ik vind de vergelijking in het Duits ook ronduit ongepast, maar je zult wel niet op sympathie zitten te wachten.
 • Pedro Kantor

  1 week geleden
  Ik heb alle respect voor de horeca verloren toen ze als makke schapen meegingen toen de QR ausweiss ingevoerd werd. Alles voor dat kruimeltje om maar open te blijven terwijl ze toen dat wanbeleid hadden kunnen bokken door massaal nee te zeggen. En nu de overheid via brulboei Bruls alvast het proefballonnetje voor de totale lockdown oplaat en ze dat ene kruimeltje ook gaan verliezen komen ze weer smeken om sympathie? Jullie hadden je kans. Nu is het te laat.
 • coen hartman

  1 week geleden
  Horeca alleen toegankelijk voor 2 G! Probleem opgelost!
 • ron peters

  1 week geleden
  Wat een drukte. Werken is niet meer van deze tijd. Uitkering zorgtoeslag huurtoeslag kinderkorting kinderbijslag korting bij de gemeente. 5 uurtjes vrijwilligers werk.
 1. Eerste succesje sit-in Dominicus is binnen: ‘Komende donderdag gesprek’
  PREMIUM
  update
  4

  Eerste succesje sit-in Dominicus is binnen: ‘Komende donderdag gesprek’

  NIJMEGEN - Zo’n honderd leerlingen van het Dominicus College en de Monnikskap houden sinds dinsdagochtend een sit-in in de aula van hun school aan de Energieweg in Nijmegen. Door niet naar de les te gaan maar spelletjes te spelen met elkaar, protesteren leerlingen tegen de voorgenomen sluiting van hun school. Het eerste succesje is inmiddels geboekt: het college van bestuur heeft toegezegd komende donderdag met de leerlingen in gesprek te gaan.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.