Nijmeegse horecabazen: terrassen beperkt open levert niets op

StadsgesprekkenNIJMEGEN - De terrassen zijn ruim een week open. Goede zaak? Horecatycoon Khalid Oubaha vindt van wel en wat hem betreft worden de regels voor horeca snel verder versoepeld. Gert de Graaf, kastelein van een klein maar fijn Nijmeegs café: ,,Het is peperduur en het helpt mij niet uit de problemen.”

5 reacties

 • Tony Peters

  2 maanden geleden
  Daar is onze Nijmeegse KlaagKeizer Khalid weer. Had al even niets meer over hem gelezen. Man is alleen geïnteresseerd in zoveel mogelijk geld binnenharken. Dat hij daarbij z’n medewerkers zwaar onderbetaald, doet niet ter zake.
 • Ron van Dijk

  2 maanden geleden
  Wie had dat ooit gedacht: wereldheerschappij begint met een mondkapje, ha, ha! Die Anneke is me toch een grappenmaker....
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Volgens mij heeft Anneke iets te lang een mondkapje op gehad...
 • Anne Dijk

  2 maanden geleden
  Mondkappen werken ook niet maar toch moeten we die dingen op. Het gaat al lang niet meer om corona maar om macht, wereldmacht.
 • Pedro Kantor

  2 maanden geleden
  Volgens mij probeert DG willens en wetens steun voor de horeca te torpederen, want ik neem dat ze dondersgoed weten dat als ze Oubaha quoten in een horeca artikel je niks anders dan haat reaguurders krijgt met gezeik over de horeca.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.