Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Jeffrey Groeneweg

Nijmeegse huisartsen verspreiden brief met ‘deels onjuiste en verouderde informatie’ over vaccineren

NIJMEGEN - Een Nijmeegse huisartsenpraktijk verspreidt onder zestigplussers volgens het RIVM verouderde en deels onjuiste informatie over het vaccineren. De huisartsen stellen onder meer dat van het vaccin AstraZeneca niet is aangetoond dat mensen na het vaccineren minder risico op een gecompliceerd beloop van een corona-infectie hebben.

16 reacties

 • tgm beuningen

  1 maand geleden
  "Uit voorzorg tijdelijk geen vaccinaties met AstraZeneca".....
 • Angi Van Bree

  1 maand geleden
  goede journalisten doen brononderzoek. Voor dit artikel had Eric zelf ook op de website van astrazeneca de feiten hebben kunnen lezen die deze huisarts aangeeft. De RIVM doet een 'n algemene bewering is, geen feitelijke weerlegging. En daarnaast raad ik ook aan voor alle mensen hieronder filosoferend over bepaalde huisartsen en helende methodes: doe zelf Empirisch onderzoek: geeft zeer goede resultaten over deze praktijk en methodes... N.B. en bijvoorbeeld de huisarts=ZIJ (geen hij...)
 • Harrie Nak

  1 maand geleden
  Deze huisarts is "Antroposofisch" geneeskundige. De kern daarvan is zoiets als "Je lichaam en geest moeten in balans zijn en als je ziek bent is er dus een onbalans"... Tsja vindt ervan wat je er van vindt. Maar antroposofie is een Pseudowetenschap; een theorie waarvan de juistheid niet aan te tonen is. Van antroposofische geneesmiddelen is de werking wetenschappelijk NIET aangetoond. Erg kwalijk dat huisartsen deze filosofie mogen praktiseren, ook nog vergoedt vanuit 't basispakket
 • Ronald de Bruijn

  1 maand geleden
  Je laat je niet alleen vaccineren voor jezelf! Je voorkomt met een vaccinatie ook een mogelijke besmetting van anderen : je bent immers besmettelijk voordat je klachten krijgt.
 • Jeroen

  1 maand geleden
  De tijd dat de overheid er is voor de burgers is passé, vertrouw op je naasten, je gezond verstand en je zelfbeschikking/soevereiniteit.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Lukt het onze verslaggever Startschotgala-kaarten te scoren?
  Play

  Lukt het onze verslagge­ver Startschot­ga­la-kaar­ten te scoren?

 2. Politie schiet ongewapende 13-jarige dood in VS
  Play

  Politie schiet ongewapen­de 13-jarige dood in VS

Nijmegen e.o.