Andreas Voss.
Volledig scherm
PREMIUM
Andreas Voss. © Paul Rapp

Nijmeegse infectioloog over verlenging coronamaatregelen: ‘Reken op april en misschien mei’

NIJMEGEN - De coronamaatregelen die nu van kracht zijn moeten de volledige maand april en misschien zelfs ook nog in mei blijven gelden.  Mogelijk dat wel per provincie bekeken moet worden wat er aan maatregelen nodig is.

3 reacties

 • KNijmegenaar

  10 maanden geleden
  Je kan ook de berichtgeving aangaande het virus van de diverse meteorologische diensten ter wereld en hun websites eens raadplegen of volgen zoals weer.nl. Kom je min of meer op hetzelfde uit. Het is helemaal niet zo gek om te bedenken en te onderzoeken wat de invloed van het weer is op de verspreiding en de effecten van een virus als deze. En Maurice de Hond, altijd al bezig met statistieken, cijfers, tabellen, feiten opzoeken is van origine afgestudeerd sociaal geograaf.
 • Pal

  10 maanden geleden
  De site van Maurice de hond volgen voor info over het virus? Raar advies hoor.
 • KNijmegenaar

  10 maanden geleden
  Ik verwacht dat vanavond het kabinet bekend zal maken dat de strenge maatregelen sowieso t/m het weekend van zondag 19 april zal gaan gelden, gelijk met Duitsland en België. In hoeverre er dan wat afgeschaald kan worden zal pas op zijn vroegst in de loop rond 16 april duidelijk zijn..En als het volgende week warmer lenteweer wordt met een betere luchtvochtigheid zou dat ook een positieve invloed hebben op de hevigheid van de uitbraken en symptomen van het Corona virus, zie hiervoor de site van Maurice de Hond. Zeer belangrijk blijft dat iedereen die maatregelen respecteert!!!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Heftige bodycambeelden van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven
  Play

  Heftige bodycam­beel­den van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven

 2. Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart
  Play

  Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart

Nijmegen e.o.