Lent/Nederland: Anneke Comello (31) is een veganistische kok, heeft een huiskamerrestaurant in woongemeenschap de Eik in Nijmegen-Noord.
Volledig scherm
PREMIUM
Lent/Nederland: Anneke Comello (31) is een veganistische kok, heeft een huiskamerrestaurant in woongemeenschap de Eik in Nijmegen-Noord. © Bert Beelen

Nijmeegse kok Anneke in tv-wedstrijd huiskamerrestaurants: ‘Veganistisch? Zal wel vies zijn’

NIJMEGEN - De veganistische kok Anneke Comello uit Nijmegen doet mee aan het nieuwe tv-programma ‘Uit mijn keuken’ dat vanaf maandag 19 augustus te zien is op NPO1. In deze serie neemt de 31-jarige eigenaresse van veganistisch huiskamerrestaurant Lovingly Wholesome het op tegen vier andere kandidaten met een huiskamerrestaurant. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Linde in Groesbeek weer open, maar reserveren en zitten is verplicht
    PREMIUM

    De Linde in Groesbeek weer open, maar reserveren en zitten is verplicht

    GROESBEEK - Het Groesbeekse zalencentrum De Linde is deze zaterdag weer opengegaan, een week nadat de zaak op last van burgemeester Bruls van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid was gesloten. De uitbaters hadden de coronaregels overtreden. Op Facebook meldde De Linde vrijdagmiddag al: ‘Morgen, zaterdag zijn wij open! Van harte welkom allemaal! Bezoekers van vrijdag 31 juli krijgen de eerste consumptie van ons‼️’

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.