Feestelijke opening van 99+1 in Museum Het Valkhof.
Volledig scherm
Feestelijke opening van 99+1 in Museum Het Valkhof. © DG

Nijmeegse kunstwereld loopt uit voor '99+1'

NIJMEGEN - Een tentoonstelling waar bij de opening zo'n duizend mensen op af komen. Zo ging '99+1' vrijdagavond van start in Museum Het Valkhof. De expositie en het bijbehorende boek laten de diversiteit zien van de Nijmeegse beeldende kunstenaars.

10 reacties

 • PeterD

  3 jaar geleden
  Ja, of noodgedwongen van les geven,of  opdrachten aannemen voor ontwerpen van bv websites of andere vormgeving en illustreren van boeken. 
 • depapa

  3 jaar geleden
  Dus ze komen allemaal rond van de verkoop van hun kunst op de particuliere markt?
 • PeterD

  3 jaar geleden
  Hoezo gesubsidieerd? Het zijn allemaal kleine ondernemers, die hard moeten werken om hun eigen broek op te houden. Heel anders dan bestuurders in de semi-overheidsector of profvoetballers of..... en ga zo maar door.
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Vast niet, ons ken ons eigent zich gewoon het Valkhofmuseum toe lijkt me zo...geen Nijmegenaar die daar iets van zegt of hij wordt gelijk verbannen uit de linkse kringen.
 • Bndnstd

  3 jaar geleden
  Kom naar het Valkhofmuseum en Galerie de Nieuwe Gang in Beuningen, kijk van wie je een werk zou willen kopen en doe het! Het zal een hartverwarmende ervaring zijn zoals ook de openingsavond heel hartverwarmend was!
 1. Opeens dacht ik voor de gek te zijn gehouden door Kees van Kooten
  PREMIUM
  Column Marcel Rözer

  Opeens dacht ik voor de gek te zijn gehouden door Kees van Kooten

  Er werd aangebeld. Voor de deur stond een kleine meneer met een in plastic verpakt post-it geeltje in zijn hand. Hij heette Max, zo bleek later, dus laten we hem maar meteen zo noemen. Max legde uit; hij had een auto in de straat gezien, een oldtimer, en of die van mij was. Toen ik had verteld dat het oranje vehikel aan mijn zoon toebehoorde en dat deze er niet was, bleek Max allerminst uit het veld geslagen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Uitblinkende Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfinale
  Play

  Uitblinken­de Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfina­le

 2. Prins Philip bijgezet in koninklijke grafkelder
  Play

  Prins Philip bijgezet in koninklij­ke grafkelder

Nijmegen e.o.