Nijmeegse ‘loverboy’ weer opgepakt, rechter-commissaris stuurt hem naar Pieter Baan Centrum

ARNHEM – De 24-jarige vermeende loverboy Gaviër M. uit Nijmegen die wordt verdacht van mensenhandel met jonge, kwetsbare vrouwen, is weer opgepakt en moet naar het Pieter Baan Centrum.

Dat bleek vandaag op de rechtbank waar aanvankelijk de inhoudelijke behandeling van de zaak gepland stond. M. kwam in december op vrije voeten, maar werd weer opgepakt op verdenking van poging doodslag op twee politieagenten in Druten. Hij zou op 19 januari bij een achtervolging met een snelheid van 120 km per uur hun voertuig hebben geramd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraaien
    PREMIUM

    Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraai­en

    ARNHEM - Je denkt dat je rustig en veilig woont, en opeens moet je je huis uit vanwege een gaslucht en explosiegevaar. Het gebeurde afgelopen zomer in Nijmegen twee keer binnen vier dagen: aan de Gildekamp in Lindenholt op 8 juli 2019, en aan de Neerbosscheweg vlak bij het Goffertstation op 11 juli. Wat de geestelijke gezondheidszorg niet kan voorkomen, komt bij de rechter op het bord. En wat doet die ermee?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.