De Nijmeegse najaarskermis is na lange tijd weer terug op de Grote Markt.
Volledig scherm
PREMIUM
De Nijmeegse najaarskermis is na lange tijd weer terug op de Grote Markt. © Bert Beelen

Nijmeegse najaarskermis, ‘één van de oudste en de beste’, is na jaren weer terug op de Grote Markt

NIJMEGEN - De Nijmeegse najaarskermis staat dit jaar ook op de Grote Markt, het iconische en meest gefotografeerde plein van de stad. Zaterdag start het negendaagse volksfeest met zo’n tachtig attracties en kramen in het centrum en aan de Waalkade.

5 reacties

 • J Van Gend

  2 maanden geleden
  @Cor voor 44 euro bij iedere attractie 1 of 2 uur in de rij staan nee dan maar een beetje meer kwijt en een leukere dag hebben.
 • Cor Hafner

  2 maanden geleden
  Voor 50 euro pp kun je beter naar de Efteling of met kleinere Kinderen naar het koningin Juliana park gaan, met entree prijzen van 44 euro en 26,50 euro.
 • Gerard van den Landen

  2 maanden geleden
  Wij waren vandaag in het centrum van Nijmegen en het is inderdaad een heel mooi gezicht om die kermis te zien. Uiteraard hebben onze kinderen wat attracties bezocht maar 50 euro pp is wel een beetje veel hoor. Het is een mooie kermis in de stad, we hopen dat dit nog vele jaren door mag/kan gaan.
 • H.E.M. Arts

  2 maanden geleden
  Ik zie de laatste jaren een verplaatsing van vermaak richting het Valkhofkwartier. Te druk wordt gezegd over locaties als o.a. Plein 1944 en Koningsplein. Verplaatsing kan ook verandering in inkomsten voor de horeca betekenen. Moge het een mooie herfstweek worden. Goed voor zowel horeca als kermis.
 • HJ jacobs

  2 maanden geleden
  200.000 duizend mensen, laten we zeggen 50 e per persoon, want voor een euro koop je niks meer , is 10 miljoen euro

In samenwerking met indebuurt Nijmegen