Esmé Melis gaat naar haar winkel om online pakketten gereed te maken. De spaanplaat moet eraf, en vanavond weer erop.
Volledig scherm
PREMIUM
Esmé Melis gaat naar haar winkel om online pakketten gereed te maken. De spaanplaat moet eraf, en vanavond weer erop. © David van Haren

Nijmeegse ondernemers niet gerust: ze houden planken bij de hand en laten de etalages leeg

NIJMEGEN - Ze zijn opgelucht dat het maandagavond relatief rustig bleef in Nijmegen. Maar de knoop in de maag is niet weg. Veel Nijmeegse ondernemers blijven hun zaak beveiligen. ,,Je weet niet of de relschoppers Nijmegen nóg eens op de korrel nemen.” Verder alle lof voor de Nijmeegse politie en burgemeester Bruls: ,,Die hebben de stad veilig gehouden.”

6 reacties

 • paulien clerk

  1 maand geleden
  @Dev Smaling: ze zijn massaal naar de stad gekomen, alleen versnipperd. Aan de randen van het centrum zijn meerdere groepjes tegengehouden en weggestuurd. Als dit bij elkaar was gekomen dan was dit een zeer grote oncontroleerbare groep geworden.
 • Eric Beker

  1 maand geleden
  Waarschijnlijk heeft @Pieter Zeeuw een opleiding gevolgd bij Peter R de Vries. Ik zie in je reactie niet dat je het geweld, wat overigens totaal niets met het demonstreren tegen de avondklok heeft, afkeurt. Wie kaatst, kan de bal verwachten
 • Timo Vroeg in de Weide

  1 maand geleden
  @Pieter Zeeuw, heb jij liever een overheid die afwacht en niets doet? Waardoor IC's overvol raken en een loterij letterlijk hun lot bepaalt? Of heb jij een goed alternatief voor strijd tegen corona waar we nog niet aan gedacht hebben?
 • Loesje Hoogstede

  1 maand geleden
  Mooie samenwerking van HKN, Politie en Bruls
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  Wat we nu zien is het gevolg. De oorzaak is een tirannieke machtswellustige overheid die er al lang niet meer is voor de mensen maar slechts werkt voor de NGO's en het er doordrukken van regels die in de EU worden verzonnen. Een overheid die zélf geregeld de (Internationale) rechtsorde overtreedt, schaamteloos. Een welvarend land met een groeiende "onderklasse". Wie zaait zal oogsten.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Actie sportscholen: stilzitten is geen optie, wij moeten open
  Play

  Actie sportscho­len: stilzitten is geen optie, wij moeten open

 2. Vrouw zwaargewond bij schietpartij in Didam
  Play

  Vrouw zwaarge­wond bij schietpar­tij in Didam

Nijmegen e.o.