Volledig scherm
PREMIUM
Hulpdiensten bij het gebouw aan de Floraweg in Nijmegen na de brand. © Dylan van Dijkhuizen/112Nieuwsgroep

Nijmeegse overleden na keukenbrand, omwonenden boos op ramptoeristen

NIJMEGEN - De 66-jarige vrouw die afgelopen maandag zwaargewond raakte bij een brand aan de Floraweg in Nijmegen-West, is inmiddels overleden. Dat bevestigen meerdere buurtbewoners. De vrouw werd onwel tijdens het koken waardoor haar kleding vlam vatte. 

Buurtbewoners spreken schande van ramptoeristen die het tafereel na afloop filmden.

De bewoonster is al in de nacht van maandag op dinsdag overleden, meldt een buurvrouw. Andere buurtbewoners bevestigen dat. De politie en brandweer doen uit privacyoverwegingen geen uitspraken over het lot van de vrouw.

Drie buurtbewoners zagen maandagmiddag iets voor de klok van zes steekvlammen uit het appartement van de alleenstaande vrouw komen.

Een van de buurtbewoners had een sleutel van het appartement, zodat zij naar binnen konden. Het drietal wist de brand te blussen, het slachtoffer was op dat moment al ernstig verwond. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.