PvdA-fractievoorzitter Ammar Selman is de heubel uit naam van zijn geloof zat. ,,Terroristen en haatpredikers zijn gezwellen die in onze samenleving niet thuishoren."
Volledig scherm
PREMIUM
PvdA-fractievoorzitter Ammar Selman is de heubel uit naam van zijn geloof zat. ,,Terroristen en haatpredikers zijn gezwellen die in onze samenleving niet thuishoren." © Bert Beelen

Nijmeegse politicus én moslim doet oproep: ‘Terroristen mogen onze religie nooit kapen’

NIJMEGEN - Moslims moeten zich uitspreken tegen terreur en vóór vrijheid. De Nijmeegse politicus Ammar Selman (44) is alle heibel uit naam van zijn geloof zat. ,,Extremisten mogen niet winnen.”

23 reacties

 • Gelderman

  5 maanden geleden
  Vrijheid van religie kost geen geld.
 • Downstream

  5 maanden geleden
  Door mensen ficties aan te praten omdat bepaalde belangen ze willen manipuleren gaat in tegen wat persoonlijke gedachten mogelijk maakt. De grondwettelijke vrijheid van religie steunt deze belangen en zou veel verder ingeperkt mogen worden. Ik betaal geen belasting om ficties in stand te houden.
 • Gelderman

  5 maanden geleden
  Met strenge kerken bedoel ik de gereformeerde kerk. Overigens ben ik van mening dat iedere vorm van haatprediken moet leiden tot sluiting van de betreffende moskee en uitzetting van de haatprediker. Daarvoor is in ons land geen plaats.
 • geertje

  5 maanden geleden
  Het probleem in NL was al veel eerder. Denk alleen maar aan de moord op Theo van Gogh.Toen zeiden ze : Dit gaat wel over. Dus niet .
 • Ook

  5 maanden geleden
  Eigenlijk zegt Ammar dat hij nu in actie komt omdat hij er (nu) zelf last van krijgt.Met andere woorden: alles wat er eerder gebeurde boeide hem kennelijk minder want hij had er toen (nog) geen last van. Eigenlijk dus een puur egoistisch argument.Nochtans vind ik het goed dat hij zegt iets te willen gaan doen, vooralsnog lees ik niet wat hij dan precies wilt gaan doen, dus ik blijf hem kritisch volgen.
 1. Het vertrek uit Afghanistan is volgens generaal Peter van Uhm te vroeg: ‘Maar overlijden van mijn zoon was niet voor niks’
  PREMIUM
  4

  Het vertrek uit Afghanis­tan is volgens generaal Peter van Uhm te vroeg: ‘Maar overlijden van mijn zoon was niet voor niks’

  Peter van Uhm, de generaal in ruste die zijn zoon verloor in de oorlog in Afghanistan, is opvallend kritisch over het besluit om alle Westerse militairen uit het land te halen. De kans is volgens hem zeer reëel dat de taliban er opnieuw weer aan de macht komt. ,,Ik denk dat onze hele aanwezigheid in Afghanistan niet voor niks is geweest. Maar de terugtrekking nu is ongelukkig.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?
  Play

  Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?

 2. Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen
  Play

  Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen

Nijmegen e.o.