PvdA-fractievoorzitter Ammar Selman is de heubel uit naam van zijn geloof zat. ,,Terroristen en haatpredikers zijn gezwellen die in onze samenleving niet thuishoren."
Volledig scherm
PREMIUM
PvdA-fractievoorzitter Ammar Selman is de heubel uit naam van zijn geloof zat. ,,Terroristen en haatpredikers zijn gezwellen die in onze samenleving niet thuishoren." © Bert Beelen

Nijmeegse politicus én moslim doet oproep: ‘Terroristen mogen onze religie nooit kapen’

NIJMEGEN - Moslims moeten zich uitspreken tegen terreur en vóór vrijheid. De Nijmeegse politicus Ammar Selman (44) is alle heibel uit naam van zijn geloof zat. ,,Extremisten mogen niet winnen.”

23 reacties

 • Gelderman

  2 jaar geleden
  Vrijheid van religie kost geen geld.
 • Downstream

  2 jaar geleden
  Door mensen ficties aan te praten omdat bepaalde belangen ze willen manipuleren gaat in tegen wat persoonlijke gedachten mogelijk maakt. De grondwettelijke vrijheid van religie steunt deze belangen en zou veel verder ingeperkt mogen worden. Ik betaal geen belasting om ficties in stand te houden.
 • Gelderman

  2 jaar geleden
  Met strenge kerken bedoel ik de gereformeerde kerk. Overigens ben ik van mening dat iedere vorm van haatprediken moet leiden tot sluiting van de betreffende moskee en uitzetting van de haatprediker. Daarvoor is in ons land geen plaats.
 • geertje

  2 jaar geleden
  Het probleem in NL was al veel eerder. Denk alleen maar aan de moord op Theo van Gogh.Toen zeiden ze : Dit gaat wel over. Dus niet .
 • Ook

  2 jaar geleden
  Eigenlijk zegt Ammar dat hij nu in actie komt omdat hij er (nu) zelf last van krijgt.Met andere woorden: alles wat er eerder gebeurde boeide hem kennelijk minder want hij had er toen (nog) geen last van. Eigenlijk dus een puur egoistisch argument.Nochtans vind ik het goed dat hij zegt iets te willen gaan doen, vooralsnog lees ik niet wat hij dan precies wilt gaan doen, dus ik blijf hem kritisch volgen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen