Het kunstwerk 'Het gezicht van Nijmegen' wordt veelvuldig gefotografeerd. Dit beeld is van stadsfotograaf Bart Kouwenberg.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kunstwerk 'Het gezicht van Nijmegen' wordt veelvuldig gefotografeerd. Dit beeld is van stadsfotograaf Bart Kouwenberg. © Bart Kouwenberg

Nijmeegse politiek wil Romeins masker op stadseiland houden

De Nijmeegse politiek wil het Romeins masker op stadseiland Veur-Lent houden. Een meerderheid van de gemeenteraad zegt het voorstel van Rosalie Thomassen (Stadspartij Nijmegen) hiervoor te steunen. ,,De wens van de bevolking is zó sterk, wie zijn wij dan om dwars te liggen?”

6 reacties

 • Liz Wolters

  2 maanden geleden
  Mooi zo! Luisteren naar de mensen in je stad, dat is een kerntaak. Samen met voortschrijdend inzicht.
 • Japie Lamers

  2 maanden geleden
  Heeft de Nijmeegse politiek niks beters te doen dan zich druk te maken waar dat ding moet komen te staan? Ik zou zeggen "ga snel wat nuttigs doen".
 • Martin Schepers

  2 maanden geleden
  Er blijft dus € 25K over om terug te betalen, aan een ontwikkelingsbedrijf waar de gemeente zelf voor bijna de helft weer eigenaar is?
 • Pim Willemsen

  2 maanden geleden
  Eindelijk eens een politicus, in dit geval politica, die het volk weet te dienen. Daar kan onze MP een voorbeeld aan nemen. @Johan, tjonge, jonge jij hebt het zwaar, vertel eens waar je wèl tevreden over bent?
 • Harrie Nak

  2 maanden geleden
  Jaa dat heeft de stadspartij maar mooi voormekaar… blijft het beeld of moet het gaan… The biggest issues you’ve ever heard off 😜