Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Nijmeegse studenten feesten er nog steeds op los, maar worstelen met coronaregels

NIJMEGEN - Nu de cafés al een jaar zijn gesloten, wordt er in de Nijmeegse studentenhuizen volop gefeest. Met tien huisgenoten en een klein beetje visite kun je aardig losgaan, maar boetes liggen op de loer. 

15 reacties

 • Peter Daanen

  1 maand geleden
  "Zodra niemand aan de bel trekt, is er dus niks aan de hand." Ik weet niet wie deze zin heeft geschreven, maar hij of zij heeft klaarblijkelijk veel gefeest in de studiejaren.
 • Mark Pier

  2 maanden geleden
  Heb je niet meer aan complete out of NL Pieter Zeeuw? Ergens rust en vrijheid vinden van dit voor jouw zeer beklemmend land?
 • P Van de Kaa

  2 maanden geleden
  Marcel Jans, dit zijn studerende jongeren. Geen hoog opgeleide volwassenen. En juist deze jongeren bedenken creatieve, veilige oplossingen en dan nog wordt er negatief gereageerd. Wat een vreselijk zuur mens is de Nederlander zeg. Bah bah.
 • Piet Moenen

  2 maanden geleden
  Pedro... Idd studie is niet belangrijk. Alleen de mensen die je in je netwerk stopt zijn belangrijk. Dus studie afschaffen en maatschappelijke stage... Scheelt weer studie schuld. Komen ze eindelijk eens in aanraking met de werkelijkheid en zien ze in dat zien en feesten naar bijzaak is.
 • ARNO Beyer

  2 maanden geleden
  Als ik in mijn studietijd ook aan huis gekluisterd zou zijn door een pandemie dan zou ik hoogst waarschijnlijk ook blijven feesten. Kom op zeg, je studietijd is een periode van inspanning en ontspanning en verzet tegen de maatschappelijke status quo. Keur ik het goed, nee. Snap ik het, ja!
 1. Man zegt zich niets te herinneren van verkrachting Arnhemse bij Vierdaagsefeesten: ‘U kletst uit uw nek’
  PREMIUM
  3

  Man zegt zich niets te herinneren van verkrach­ting Arnhemse bij Vierdaagse­fees­ten: ‘U kletst uit uw nek’

  ZUTPHEN – ‘Bizar’. Het woord klinkt meermalen tijdens de rechtszaak tegen een 23-jarige Tilburger die wordt verdacht van het verkrachten van een Arnhemse tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen in 2017. De man zegt zich niets te herinneren. Niet van de Vierdaagse, niet van de vrouw, niet van de verkrachting. Hij zegt zich zelfs niets te herinneren van de afgelopen vijf jaar.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.