Volledig scherm
De Nijmeegse Naomi Janssen is verleidster in TV-programma Tempation Island op RTL 5. © Paul Rapp

Nijmeegse Temptation-verleidster Naomi kijkt terug op eerste aflevering: ‘Ze is bang, onzeker en jaloers’

NIJMEGEN - De Nijmeegse verleidster Naomi Janssen (19) van Temptation Island heeft genoten van de eerste aflevering die afgelopen donderdag werd uitgezonden. Naast dat ze erg veel gelachen heeft, werd ze toch ook een beetje boos.

Naomi richtte haar pijlen direct op één van de mannen, Morgan. Hij is samen met zijn vriendin naar Thailand afgereisd om zijn relatie uitvoerig op de proef te stellen. Dat Naomi gelijk oog had voor Morgan viel niet echt in goede aarde bij zijn vriendin Rodanya.

Volledig scherm
Naomi Janssen. © Paul Rapp

‘Your man's going down', dat hebben we Naomi al meerdere keren horen zeggen in een promo-filmpje. Met die gedachte stelde zij zich ook voor aan Rodanya. Daarbij voegde ze toe dat Rodanya wel een beetje op haar leek, ‘maar ik heb andere kwaliteiten’. ,,En jij bent dan de Ali Express-versie.” Refererend aan de webshop waarop vooral goedkope prullaria te vinden zijn.

Later in de uitzending, in een onderonsje tussen de niet-vrijgezelle vrouwen, werden de verleidsters ‘smerige wijven genoemd’. En Rodanya zou Naomi wel even een bepaalde ziekte in slaan. ,,Ik denk: weet je wel waar je je voor ingeschreven hebt? Weet waar je aan begint. Meid, het blijft tv”, reageert Naomi. Ze zegt het niet erg te vinden dat ze zo over haar praten. ,,Het doet mij niks. Zij tonen hun zwakte. Ze is bang, onzeker en jaloers.”

Op date

Naast dat akkefietje zag Naomi ook haar date met Sidney terug, waarin ze met een parachute achter een boot hingen. ,,Dat was echt superleuk om terug te zien. Ik heb enorm gelachen met mijn vrienden. Ze zeggen allemaal: ‘Je bent op tv precies hetzelfde als in ‘t echt'.” Zo noemde ze Sidney een ‘poeperd’ en een ‘schijtzak’, omdat hij bang was om zo hoog de lucht in te gaan. ,,Ja, kijk hoe breed hij is. Natuurlijk lach ik 'm uit.”

Tot een echte verovering leidde de date nog niet. ,,Maar”, zegt Naomi: ,,Maak je borst maar nat. In de volgende aflevering zie je echt wie Naomi is. Je gaat iets zien wat alleen mij kan overkomen en waar heel Nederland en België om gaan lachen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.