Wilma Graat in haar viskraam in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wilma Graat in haar viskraam in Nijmegen. © Sara Donkers

Nijmeegse viskraam Graat wint rechtszaak tegen gemeente: ‘We zijn geen sokkenkraam’

DEN HAAG/NIJMEGEN - De bekende Nijmeegse viskraam Graat op de Grote Markt klaagt terecht over de gemeente Nijmegen, waar standplaatsvergunningen nog maar vijf jaar geldig zijn. 

21 reacties

 • Rick du Tertre

  1 jaar geleden
  Altijd dat geklaag, ze staan voor een habbekrats elke week op de markt op een A++ locatie. In een democratie moeten vergunningen aanbesteed worden en moet ik ook kans hebben op een vergunning. Als de investering te hoog is ga je toch lekker wat anders doen! Niemand in NL krijgt zekerheid, waarom ondernemers dan wel? Ga lekker vissen.
 • Marleen Verstraeten

  1 jaar geleden
  Mensen moeten niet tegen de arbeidsmigranten aanschoppen maar tegen de werkgevers die liever aan verkapte slavenhandel doen dan hun eigen medeburgers een baan te gunnen. Heeft iemand ooit een vacature gezien voor die werkzaamheden? Ze gaan puur voor de winst, en daar lijden we allemaal onder, de migranten net zo als de authochtone burgers. Maak gezamelijk een vuist naar de uitbuiters in plaats onderling te gaan vechten!
 • Marc van der Wee

  1 jaar geleden
  Mooi dat de viskraam mag blijven, en dat de gemeente -weer- eens op de vingers is getikt! Hoe ironisch, een viskraam met de naam Graat....
 • Pedro Kantor

  1 jaar geleden
  Nederland voert altijd braaf de meest absurde Europese regels uit, gebruikt de 'het moet van Europa' excuus altijd om impopulaire maatregelen door te voeren, onze arbeidsmarkt is verzadigd van Oost-Europese arbeidsmigranten wat onze lonen uitholt en de woningmarkt nog verder op hol jaagt, en dan vinden onze lobby- en technocraten die ons besturen het vreemd dat steeds meer mensen een hekel aan de EU krijgen.
 • Theo Binnendijk

  1 jaar geleden
  @Theo Janssen, de EU uit? Kijk eens op YouTube in welke ellende de Britse ondernemers zijn beland. Die hebben spijt dat ze ooit voor de Brexit waren.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.