Haagse Stemmen in de speigeltent op Plein '44 tijdens het Grondfest. Met onder andere Gijs Rademaker, Marieke van de Zilver en Joost Vullings
Volledig scherm
PREMIUM
Haagse Stemmen in de speigeltent op Plein '44 tijdens het Grondfest. Met onder andere Gijs Rademaker, Marieke van de Zilver en Joost Vullings © Paul Rapp

Nijmeegse VVD-fractie is klaar met festival over democratie: ‘Prestigeprojectje van mensen uit stadhuis’

NIJMEGEN - Stop met het verstrekken van tonnen subsidie aan een festival over democratie. Daartoe roept de Nijmeegse VVD-fractie op. ,,De Nijmegenaren hebben niets aan dit evenement.”

32 reacties

 • T Jacobs

  2 maanden geleden
  Wat een hopeloos achterhaalde geldverspilling.typisch iets voor VVD in deze tijd schandalig
 • Rob Essers

  2 maanden geleden
  Aan de subsidieverlening ligt op landelijk, provinciaal en gemeentelijk niveau een democratisch besluit ten grondslag. Je kunt het met het besluit niet eens zijn, maar dan heb je wel een meerderheid nodig. Het zou verstandig zijn om de verschillende subsidiebesluiten met een beroep op de Wet open overheid op te vragen en te kijken of deze deugdelijke gemotiveerd zijn. Maar het is natuurlijk veel gemakkelijker om niet gehinderd door kennis van zaken allerlei vooroordelen te spuien.
 • Jaap De Graaf

  2 maanden geleden
  Je kan het net zo mooi maken als je wilt Rob. Het blijft gewoon een schande dat men in deze tijd 6 ton verbrast aan een onnodig en totaal niet democratisch "festival".
 • Peter Daanen

  2 maanden geleden
  "De VVD-fractie is er klaar mee", nou ik ben al jaren klaar met de VVD. Alle misstanden in ons land waar "links" verantwoordelijk voor wordt gehouden, zijn door team Rutte, veelal ondersteund door het CDA veroorzaakt.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Rob Essers, je moet in de Oekraïne geweest zijn om te kunnen oordelen over de oorlog aldaar. Wat een onzin. Je kunt je ook laten voorlichten of überhaupt tegenstander zijn gesubsidieerde elite feestjes.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen