Museum Het Valkhof moet verbouwd worden. Een van de wensen is een transparante voorkant zodat het publiek van buiten ziet wat er te beleven is.
Volledig scherm
PREMIUM
Museum Het Valkhof moet verbouwd worden. Een van de wensen is een transparante voorkant zodat het publiek van buiten ziet wat er te beleven is. © ANP XTRA

Nijmeegse wethouder: ‘Investeren in Museum Het Valkhof wordt moeilijk’

NIJMEGEN - Het reddingsplan van Museum Het Valkhof wordt moeilijk nu de gemeente Nijmegen kampt met een onverwachte financiële tegenvaller. Dat zegt wethouder Noël Vergunst.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Toekomstig hotel bij Berendonck nog eens goed voor 150 banen’
    PREMIUM

    ‘Toekomstig hotel bij Berendonck nog eens goed voor 150 banen’

    WIJCHEN / NIJMEGEN - Een hotel bij sauna Thermen Berendonck. Het is een langgekoesterde wens van algemeen directeur Fabian Dolman van Quality Wellness Resorts (QWR), eigenaar van het wellnesscomplex aan de recreatieplas bij Wijchen en Nijmegen. De geesten lijken er rijp voor. Want in de Toeristische Visie 2020-2030 van Wijchen, ziet de gemeente óók graag dat er een luxe hotel komt. Een gesprek met Fabian Dolman over de plannen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.