Volledig scherm
PREMIUM
Museum Het Valkhof moet verbouwd worden. Een van de wensen is een transparante voorkant zodat het publiek van buiten ziet wat er te beleven is. © ANP XTRA

Nijmeegse wethouder: ‘Investeren in Museum Het Valkhof wordt moeilijk’

NIJMEGEN - Het reddingsplan van Museum Het Valkhof wordt moeilijk nu de gemeente Nijmegen kampt met een onverwachte financiële tegenvaller. Dat zegt wethouder Noël Vergunst.

Pas in het najaar, als de gemeente de financiën opnieuw op een rij heeft gezet, kan cultuurwethouder Vergunst duidelijkheid geven. ,,Maar het ziet er niet goed uit.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. LIVE: NEC met drie nieuwe basisklanten tegen beloften van PSV
    LIVE

    LIVE: NEC met drie nieuwe basisklan­ten tegen beloften van PSV

    NIJMEGEN - NEC treedt vanavond (aftrap 20.00 uur) tegen Jong PSV aan met drie nieuwe basiskrachten. Rens van Eijden speelt na ruim negen maanden weer een officieel duel bij de Nijmegenaren. De centrale verdediger kampte lange tijd met liesklachten. Ole Romeny en Jellert van Landschoot maken tegen de beloften uit Eindhoven eveneens hun rentree vanaf de eerste minuut. NEC wil de tweede periode in de eerste divisie succesvol van start gaan. Mis niets in het liveblog!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.