Museum Het Valkhof moet verbouwd worden. Een van de wensen is een transparante voorkant zodat het publiek van buiten ziet wat er te beleven is.
Volledig scherm
PREMIUM
Museum Het Valkhof moet verbouwd worden. Een van de wensen is een transparante voorkant zodat het publiek van buiten ziet wat er te beleven is. © ANP XTRA

Nijmeegse wethouder: ‘Investeren in Museum Het Valkhof wordt moeilijk’

NIJMEGEN - Het reddingsplan van Museum Het Valkhof wordt moeilijk nu de gemeente Nijmegen kampt met een onverwachte financiële tegenvaller. Dat zegt wethouder Noël Vergunst.

25 reacties

 • pe arjo

  3 jaar geleden
  Sorry maar je vertelt onzin.Jeugd en jongeren werk krijgt jaarlijks  45 miljoen.122 miljoen gaat naar uitkeringen.Beschermd wonen en maatschappelijke opvang kost 76 miljoen.We hebben in deze stad 2 maal zoveel uitkeringstrekkers als vergelijkbare steden.En als klap op de vuurpijl wordt er ook nog 83 miljoen aan subsidies verstrekt.Links genoeg zo?
 • pe arjo

  3 jaar geleden
  Geen wonder dus dat deze stad ruim 700 miljoen schuld heeft.Bakken met geld uitgeven aan onrendabele onzin en vervolgens her verwarde hoofd schudden en het nogmaals doen.
 • Woutertje

  3 jaar geleden
  Een expositie over voetbal in het museum lijkt me wel de moeite waard.
 • Jacques Heijnen

  3 jaar geleden
  Het zijn ook wel sukkels van rekenwonders of niet dan? Niet eens weten of het tekort 6 miljoen of 12 wordt. Om te voorkomen dat er nog meer financiële rampen zich gaan voordoen, de stad maar weer onder staatstoezicht stellen. slechter zal het dan toch wel niet worden??Is het gelijk hoop ik dan maar afgelopen met egootjes in de raad en bestuur en worden ze afgeremd.Waar het op uit zal draaien vrees ik dat de OZB fors omhoog gaat wat dat is lekker makkelijk.M.b.v. van OZB wordt elk gat nog maar een gaatje en wordt het Valkhof helaas alsnog verbouwd.
 • Dion Binsbergen

  3 jaar geleden
  Die bodemloze put moet snel gedempt worden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen