Volledig scherm
PREMIUM
Dolf Jansen, cabaretier en hardloper is nu een van de 35 'ambassadeurs' van de Zevenheuvelenloop. © Stichting Zevenheuvelenloop

Nijmegen heeft volgens ambassadeur Dolf Jansen altijd met hardlopen te maken

InterviewNIJMEGEN - Zaterdag staat Dolf Jansen in de Stadsschouwburg in Nijmegen; een week later staat hij weer in Nijmegen, maar dan aan de start van de Zevenheuvelenloop op de Groesbeekseweg. Een gesprek over slim lopen, de voorstelling ‘7 verhalen over onderweg zijn en 1 over aankomen’ en zijn link met Nijmegen. 

Hij stond gisteren op de Dam vanwege de onderwijsactie en daarna moest hij doorrr naar Middelburg, vandaag zit Dolf Jansen in Hilversum voor zijn programma op radio 1 en morgenavond heeft de cabaretier een voorstelling in Veenendaal. Zaterdag staat hij in de Stadsschouwburg in Nijmegen met ‘7 verhalen over onderweg zijn en 1 over aankomen’; een week later (zondag 17 november) trekt hij zijn hardloopschoenen aan voor de Zevenheuvelenloop. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.