Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Bert Beelen

Nijmegen krijgt derde Domino's-filiaal, vierde is al in aantocht

NIJMEGEN - Nijmegen krijgt donderdag de 264e vestiging van pizzaketen Domino's. Het derde filiaal van de stad opent aan de Molenweg 100. Voor mensen die hun pizza nog warmer thuis bezorgd willen krijgen is er meer goed nieuws. In 2019 opent Domino's ook nog een vierde filiaal, terwijl de vestiging op de Groenestraat verhuist.

De nieuwe winkel is van franchisenemer Max van der Putten, net zoals de andere drie vestigingen in Nijmegen. Daarnaast heeft hij ook pizzabakkers in Best en Veldhoven werken voor zijn Domino's filialen. 

De zaak is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 22.30 uur. Door de grote groei in Nijmegen zoekt Van der Putten nog naar 200 man aan personeel. 

Pizzaoorlog

Domino's Pizza is niet de enige pizzeria in de stad met veel vestigingen. Ook New York Pizza heeft sinds maart dit jaar vier filialen. Domino's meldde toen aan De Gelderlander dat deze concurrentie geen alarmbellen deed rinkelen. ,,Nijmegen gaat héél goed, met gemiddeld 4.000 pizza’s per week. Het is een stad met relatief veel studenten en die vormen een belangrijke doelgroep’’, zei de woordvoerder van Domino’s destijds. Ze houden de concurrentie wel in de gaten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.