De Waalpanoramaflat. Inmiddels is duidelijk dat de flat 120 meter hoog wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
De Waalpanoramaflat. Inmiddels is duidelijk dat de flat 120 meter hoog wordt. © Marcel Kuster

Nijmegen krijgt een wolkenkrabber van 120 meter hoog

NIJMEGEN - Nijmegen krijgt definitief een wolkenkrabber. Een gigantische flat van maar liefst 120 meter hoog verrijst komende jaren op parkeerterrein Oude Stad in Nijmegen-West. De megaflat wordt de hoogste toren van de stad.

70 reacties

 • Marco Prudon

  2 maanden geleden
  Al dat geneuzel dat het de Skyline van Nijmegen verpest. Nee, die windmolens zijn mooi!!
 • Ryan Carvalho

  2 maanden geleden
  Zal wel weer een gedrocht van een gebouw worden. Als de gevels en balkons van de flat dan ook groen zijn, dus met klimplanten etc dan is het al een stuk beter. Maar de appartementen zullen hoe dan ook niet goedkoop zijn, zowel koop als huur zal prijzig zijn. De enige die er eigenlijk echt beter van wordt is de ontwikkelaar en de gemeente die lekker kan cashen. Zonde dat Nijmegen steeds minder mooi wordt.
 • Ben Voormans

  2 maanden geleden
  Voor de woningnood gaat dit waarschijnlijk weinig opleveren. Vooral (te) dure koopappartementen voor welgestelden. De projectontwikkelaar moet er wel goed aan verdienen natuurlijk. Zonde van de skyline.
 • Leon Graaf

  2 maanden geleden
  Boomers moeten minder klagen en jongeren ook een woning gunnen.
 • Walter Hilgers

  2 maanden geleden
  1 uur geleden De infrastructuur kan dat helemaal niet aan... Zet dat ding op de plek van de energiecentrale en je kunt de mensen kwijt. Straks wordt het proppen op de weurtseweg en de kronenburgersingel.... mark my words Helemaal eens met JAC. Splinter

In samenwerking met indebuurt Nijmegen