Nijmegen levert definitief voorstel in voor organiseren EuroGames 2022

NIJMEGEN - Binnen een maand krijgt Nijmegen te weten of ze de EuroGames over drie jaar mag organiseren. De initiatiefgroep EuroGames Nijmegen 2022 leverde onlangs hun definitieve voorstel in. 

16 reacties

 • RonS

  4 jaar geleden
  Ik snap niet waarom een evenement als dit de diversiteit in de sport bevordert. Volgens mij polariseert het en neemt de segregatie hierdoor alleen maar toe (helaas).
 • Arno

  4 jaar geleden
  Ik lees nergens dat hetero's niet welkom zijn als deelnemers. Al vind ik het jammer dat er LTBG evenementen zijn die een exclusief ipv een inclusief karakter hebben. Als je over diversiteit praat hoort de H er ook thuis, laat als organisatie zien dat er geen onderscheid gemaakt wordt in wat je seksuele voorkeur is. Ik realiseer me dat de LTBG gemeenschap al veel te lang in een verdomhoekje is gestopt door de heersende klasse (religie en politiek) waardoor ik begrijp dat dit gebeurt. Ik hoop dat Nijmegen dit mag organiseren en dat alle deelnemers en toeschouwers er veel plezier aan beleven!
 • Nimma86

  4 jaar geleden
  Dit evenement is juist belangrijk voor een heel groot deel van de jeugd.
 • depapa

  4 jaar geleden
  Eerst prestigeprojecten, dan pas de burger. Zogenaamd "sociaal".
 • KermitArnhem

  4 jaar geleden
  En als hetero mag je dan niet meedoen. Wat is dit voor waanzin?
 1. Pleidooi voor harde aanpak schurftprobleem: Ivermectine-pil voor iedereen uit risicogroepen
  PREMIUM
  update
  6

  Pleidooi voor harde aanpak schurftpro­bleem: Ivermecti­ne-pil voor iedereen uit risicogroe­pen

  Er zijn harde ingrepen nodig om de steeds groter wordende schurftuitbraak tegen te gaan. Dat zegt hoogleraar klinische microbiologie Heiman Wertheim van het Radboudumc in Nijmegen. Hij stelt dat serieus overwogen moet worden om een Ivermectine-pil massaal te verstrekken aan iedereen uit de risicogroepen, zoals jongeren, bij wie het nu veel voorkomt. Ook moet er bron- en contactonderzoek komen en misschien een meldingsplicht.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen