NIJMEGEN:

Publiek tijdens de wedstrijd tussen NEC en De Graafschap bij Fieldlabs-experiment met mondkapjes binnen de anderhalve meter.
Volledig scherm
PREMIUM
NIJMEGEN: Publiek tijdens de wedstrijd tussen NEC en De Graafschap bij Fieldlabs-experiment met mondkapjes binnen de anderhalve meter. © David van Haren

Nijmegen mag als proefgemeente met testbewijzen vervroegd weer van het slot

NIJMEGEN - Nijmegen wordt een van de gemeenten in Nederland waar mogelijk al deze maand met testbewijzen hoge risico-bijeenkomsten in coronatijd versneld mogelijk worden gemaakt. Het kabinet gaat binnenkort bekendmaken dat hiermee proefsgewijs gewerkt gaat worden.

8 reacties

 • richy vervuurt

  2 maanden geleden
  @ Theo als je goed kijkt dan als ze iets moeten drinken dan hoeven ze niet het hele mondkapje af te doen dus ze zijn verkeerd bezig.
 • Pieter Zeeuw

  2 maanden geleden
  Vandaag kreeg ik een boete voor een Croma maatregel maar ik heb helemaal geen actieve herinnering aan enig Croma virus.
 • Hennie Piek

  2 maanden geleden
  Lekker naar het voetbal (sportwedstrijd), maar geen terrasje want de horeca blijft gesloten. Competitie ligt stil, kantine gesloten. Wie bedenkt zoiets.
 • Theo Binnendijk

  2 maanden geleden
  Als je goed kijkt Richy, dan zie je dat de mensen in dit proefvak verplicht iets moesten drinken, dus mondkapje op en af. Als je dan een foto maakt zitten er altijd wel een paar met het mondkapje naar beneden. Dat was ook de bedoeling bij dit proefvak; de 1,5 meter was hier ook niet van toepassing.
 • petra damme

  2 maanden geleden
  nijmegen op de corona kaart rood loopt op denk geen goed idee
 1. Theo en Jannie raken in de war van een ongemaaid grasveld
  PREMIUM
  Column Marcel Rözer

  Theo en Jannie raken in de war van een ongemaaid grasveld

  Het liefst zou ik dit verhaal beginnen met woorden van een ‘oude Indiaan’. Als die iets zegt over de natuur, luistert tenminste iedereen. Aan ‘de oude indiaan’ hangt het idee dat zij – de Indianen – wél verantwoord om konden gaan met de aarde. Maar misschien hoef ik niet zo exotisch te zijn en kan ik ook gewoon het oude keuterboertje uit de Ooijpolder vragen hoe het was om mét de natuur te leven in plaats van er tegenin.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.