Nijmegen moet beter strooien: ‘Mensen durven niet meer naar buiten’

videoNIJMEGEN - Voor het eerst deze winter is het in Nijmegen écht nodig om te strooien tegen gladheid. Maar dat gebeurt alleen op straten waar de gemeente het ook nodig vindt. Na de eerste echte sneeuwdag klinkt meteen al kritiek op het nieuwe strooibeleid van de gemeente Nijmegen.

In november werd bepaald dat er voortaan in 101 straten niet meer gestrooid zou worden. ,,Mensen durven niet eens meer naar buiten”, zegt CDA-raadslid Marjolijn Mijling.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraaien
    PREMIUM

    Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraai­en

    ARNHEM - Je denkt dat je rustig en veilig woont, en opeens moet je je huis uit vanwege een gaslucht en explosiegevaar. Het gebeurde afgelopen zomer in Nijmegen twee keer binnen vier dagen: aan de Gildekamp in Lindenholt op 8 juli 2019, en aan de Neerbosscheweg vlak bij het Goffertstation op 11 juli. Wat de geestelijke gezondheidszorg niet kan voorkomen, komt bij de rechter op het bord. En wat doet die ermee?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.