Actie tegen een moskee in Nijmegen
Volledig scherm
Actie tegen een moskee in Nijmegen © Frank Hermans

Nijmegen Rechtsaf houdt actie tegen moskee in de stad, politie grijpt in

NIJMEGEN - Een handvol actievoerders van Nijmegen Rechtsaf heeft zich vanochtend vroeg laten gelden in Nijmegen. Rond het Jonkerbosplein zijn diverse spandoeken opgehangen en borden geplaatst die de politie snel heeft weggehaald.

57 reacties

 • Lars024

  3 jaar geleden
  5000 m2 maar liefst!
 • pe arjo

  3 jaar geleden
  Denk staat in de peilingen al op 6 zetels.Hier gaan ze dus ook in de raad komen.Turken hier stemmen op Erdogan zodat Turken daar minder vrijheid hebben.
 • Wanula Dreaming

  3 jaar geleden
  Het beperken van 'lange armen' is geen verkeerd idee, maar ik ben bang dat NL dat juridisch niet voor elkaar gaat/wil krijgen. Het stikt van de lange armen hier. Erg knap trouwens dat het woord 'diyanet' foutloos is geschreven. En wat betreft die moskee : ze missen nog miljoenen, dus dat gaat niet zo'n vaart. Fijn weekend.
 • Opgietertje54

  3 jaar geleden
  Hoe groot wordt deze moskee nu weer wat mij betreft wordt er een stop gezet op het bouwen van moskeeen in Turkije mogen wij ook geen kerken bouwen 
 • Janus

  3 jaar geleden
  Turken stemmen dadelijk op DENK die gaat er ook in Nijmegen komen.PVDA dacht ook dat de turken op hen zouden stemmen en zijn nu op weg naar de nul zetels.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.