Actie tegen een moskee in Nijmegen
Volledig scherm
Actie tegen een moskee in Nijmegen © Frank Hermans

Nijmegen Rechtsaf houdt actie tegen moskee in de stad, politie grijpt in

NIJMEGEN - Een handvol actievoerders van Nijmegen Rechtsaf heeft zich vanochtend vroeg laten gelden in Nijmegen. Rond het Jonkerbosplein zijn diverse spandoeken opgehangen en borden geplaatst die de politie snel heeft weggehaald.

57 reacties

 • Lars024

  2 jaar geleden
  5000 m2 maar liefst!
 • pe arjo

  3 jaar geleden
  Denk staat in de peilingen al op 6 zetels.Hier gaan ze dus ook in de raad komen.Turken hier stemmen op Erdogan zodat Turken daar minder vrijheid hebben.
 • Wanula Dreaming

  3 jaar geleden
  Het beperken van 'lange armen' is geen verkeerd idee, maar ik ben bang dat NL dat juridisch niet voor elkaar gaat/wil krijgen. Het stikt van de lange armen hier. Erg knap trouwens dat het woord 'diyanet' foutloos is geschreven. En wat betreft die moskee : ze missen nog miljoenen, dus dat gaat niet zo'n vaart. Fijn weekend.
 • Opgietertje54

  3 jaar geleden
  Hoe groot wordt deze moskee nu weer wat mij betreft wordt er een stop gezet op het bouwen van moskeeen in Turkije mogen wij ook geen kerken bouwen 
 • Janus

  3 jaar geleden
  Turken stemmen dadelijk op DENK die gaat er ook in Nijmegen komen.PVDA dacht ook dat de turken op hen zouden stemmen en zijn nu op weg naar de nul zetels.
 1. Alarm om gevaarlijke Tesla-pil die in omloop is in Gelderland: ‘Groot risico op ziekenhuisopname’
  PREMIUM
  3

  Alarm om gevaarlij­ke Tesla-pil die in omloop is in Gelderland: ‘Groot risico op ziekenhuis­op­na­me’

  NIJMEGEN/ARNHEM - De zeer gevaarlijke Tesla-pil is mogelijk op meerdere plekken in Gelderland in omloop. Verslavingsorganisaties IrisZorg en het Trimbos Instituut slaan alarm. Donderdag zijn de locaties van de drugstestservice in Arnhem en Nijmegen de hele dag op afspraak open: mensen die zo’n pil hebben, worden met klem verzocht die daar zo snel mogelijk in te leveren.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit
  Play

  Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit

 2. Dit is crystal meth
  Play

  Dit is crystal meth

Nijmegen e.o.