Nijmegen Rechtsaf op wacht bij de FeestXpert om links protest te voorkomen bij schminken tot indiaan

VIDEONIJMEGEN - Zo'n zes leden van de groepering Nijmegen Rechtsaf stonden zaterdag te posten op de stoep voor de carnavalswinkel FeestXpert in Nijmegen. Volgens hun woordvoerder Michael van den Bergh om ,,te zorgen dat linkse groeperingen als Antifa Nijmegen de boel niet zouden komen verzieken.”

42 reacties

 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Maar jij kent waarschijnlijk alleen het beschaafde deel van links, terwijl er, net zoals bij rechts, ook een onbeschaafd deel is die zich zelfs hierover druk maken, vooral als er dan ook een vermeende associatie met (extreem) rechts en racisme is te maken.
 • DaVeK

  3 jaar geleden
  Je hebt het stuk niet gelezen denk ik? Het is juist links dat overal vandalisme toont door overal leuzen te plaatsen en op die manier hun denken willen opdrammen aan de rest van Nijmegen. Nijmegen Rechtsaf wil dit hier voorkomen. Niet dat ik iets met Nijmegen Rechtsaf heb maar die lui kan ik beter hebben dan b.v. Antifa. 
 • Ronaldo

  3 jaar geleden
  Hebben we nou niks beters te doen dan non-discussies voeren over non-thema's? De linkse mensen die ik ken maken zich druk over milieuvervuiling, armoede, klimaatverandering, inkomensongelijkheid  en nog wat andere dingen - niet over of mensen cowboytje en indiaantje spelen.Kennelijk hebben rechtse groepen een boeman en wat stro-pop-argumenten nodig om hun bestaan te rechtvaardigen
 • Lars024

  3 jaar geleden
  Tijd teveel? Ik volg ze al langer via onder meer hun Facebook-site en zie dat Nijmegen Rechtsaf juist de meest acties voert 's avonds en in het weekend. Zij offeren daar hun vrije uren voor op. Waarom? Omdat zij ook werken én dit aanvullen met actie voeren, opkomen voor de zwakkeren, juist voor uw en mijn kinderen en kleinkinderen én toekomst. Time to wake up.
 • Hendrik Jan Willem

  3 jaar geleden
  linkse groepen als Antifa verpesten ons leefmilieu
 1. Ze waren op zoek naar iets geelzwarts, desnoods naar een paar wespen
  PREMIUM
  column marcel rözer

  Ze waren op zoek naar iets geelzwarts, desnoods naar een paar wespen

  In een poging te duiden, dit verhaaltje. Zondagmiddag kreeg ik een appje: ‘Arnhem dood’, plus drie (rood‐zwart‐groene) hartjes. De afzender studeert medicijnen en is onderdeel van een voetbalteam waarvan ik trainer/coach ben. Dat achteloze zinnetje over zijn studie staat er om u mee te nemen in de gedachtegang dat veel jonge mannen van allerlei pluimage opgefokt waren, afgelopen zondag. Maar waarom?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.