Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van het deels 'versteende' woonwagenkamp Teersdijk willen meer standplaatsen op een direct aangrenzend terrein. © Bert Beelen

Nijmegen wil niets weten van meer woonwagens

NIJMEGEN - Minimaal honderd extra standplaatsen voor woonwagens, bij voorkeur nabij woonwagenkamp Teersdijk. Dat wil de stichting Woonwagenbelangen Nijmegen. Het college van burgemeester en wethouders ziet daar niets in: ,,In Nijmegen is geen mogelijkheid voor uitbreiding.’’

Het centrum is met 62 woonwagens en 20 woningen één van de grootste van Nederland. Steeds meer woonwagenfamilies willen naar de Teersdijk, maar ze worden geconfronteerd met een beperkt aantal standplaatsen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.