De openingsceremonie van de Euro Games in Barcelona in 2008.
Volledig scherm
De openingsceremonie van de Euro Games in Barcelona in 2008. © EPA

Nijmegen wil Regenboogspelen in 2022 organiseren

Nijmegen gaat in de zomer van 2022 drie dagen bol staan van sportieve activiteiten tijdens de Euro Games, een groot LHBTI-evenement. Maar de stad moet zich eerst wel verkopen in een bidbook.

10 reacties

 • depapa

  3 jaar geleden
  Bij sport let ik op de prestaties en sportiviteit. De seksuele voorkeur van de sporter boeit mij totaal niet. Net zo min als wat die sporter eet, wat hij/zij stemt, waar die op vakantie gaat en wat voor kleur onderbroek die aanheeft. Boeien! Waarom nou weer apartheidsspelen? Zo van, "wij zijn anders". Hoezo anders? Zet gewoon een goede sportprestatie neer! 
 • SRB

  3 jaar geleden
  Mooi man. Ik neem hem mee. Jouw stem gaat ab-so-luut het verschil maken! Want internetreacties maken het enige echte verschil. Bedankt man!
 • Oosterhout2014

  3 jaar geleden
  Ik denk dat daar meer bedoeld wordt iedereen binnen de LHBTI gemeenschap, waarbij het verder niet uitmaakt of je getalenteerd bent of niet. 
 • Greatest

  3 jaar geleden
  En weer moeten homo's, lesbo's en weet ik wat niet meer voor geaardheden zich afscheiden alsof ze een aparte bevolkingsgroep zijn. Men wil toch geaccepteerd worden? Ga dan gewoon op in de meute, doe gewoon mee met andere spelen. Dan pas zal acceptatie plaats kunnen vinden. Maar ja, ik ben maar een hetero, met uitsterven bedreigd, ook dat nog....
 • Dion

  3 jaar geleden
  Ik ben tegen...

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.